Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Lady Gaga u listopadu dolazi u zagrebačku Arenu!
Svjetska pop senzacija Lady Gaga hrvatsku će publiku uveseliti svojim hitovima za manje od godine dana

Lady Gaga u listopadu dolazi u zagrebačku Arenu!

PIŠE: Katarina Hrgović

Kontroverzna pjevačica i umjetnica Lady Gaga bi, prema posljednjim informacijama, u listopadu iduće godine nastupiti u zagrebačkoj Areni, a tu vijest Jutarnjem listu potvrdio i direktor Arene Zagreb Zdenko Antunović. Nakon što smo prije nekoliko mjeseci ostali razočarani što su se najave o Gaginom koncertu u Zagrebu pokazale netočne i neutemeljene, čini se kako su menadžeri popularne pjevačice njezina hrvatska "čudovišta" odlučili počastiti ovim glazbenim spektaklom. 
 
Točan datum njezina dolaska još nije poznat, no ono što je gotovo sigurno, prema riječima Zdenka Antunovića, jest da će Gaga u listopadu nastupiti u Areni. Osim Gage u Areni će iduće godine nastupiti i druga velika imena svjetske glazbene scene, poput Depeche Modea koji će nastupiti na Valentinovo, ali i Rammsteina, Leonarda Cohena i Tokyo Hotela koji će zagrebačku publiku pozdraviti u ožujku. U lipnju dolazi i Guns N' Roses, Abba Show i najbrojniji svjetski cirkus, Cirque De Soleil. Od domaćih izvođača iduće godine u Areni će u ožujku nastupiti Miroslav Ilić, Plavi orkestar i Haris Džinović, a Oliver Dragojević na pozornici ponajbolje hrvatske dvorane naći će se u svibnju.
 
 
Gaga u Zagreb dolazi povodom svjetske "The Monsters Ball" turneje u sklopu koje promovira svoj najnoviji studijski uradak, album "Fame Monster" koji se u Americi odmah po objavljivanju gotovo u potpunosti rasprodao. Ova je pjevačica prva u povijesti koja na debitantskom albumu ima čak četiri hita koji su na svjetskim top ljestvicama uvjerljivo držala poziciju broj jedan.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala