Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Seka Aleksić snimila spot za Podravkinu Dolcelu
Popularna turbofolk pjevačica novo je Podravkino zaštitno lice za srpsko tržište

Video: Seka Aleksić snimila spot za Podravkinu Dolcelu

PIŠE: Katarina Hrgović

Iako se Podravka na domaćem terenu bavi brojnim malverzacijama koje su joj gotovo preko noći narušile kredibilitet, a time i smanjile prodaju, srpsko tržište ovog poznatog hrvatskog brenda kreće se uzlaznom putanjom. Tome je uvelike pomogla i turbofolk diva srpske glazbene scene koja je odnedavno postala zaštitno lice Podravkine Dolcele. Srpska pop-folk pjevačica Seka Aleksić nedavno je snimila reklamu za Dolcelu u kojoj odjevena u ružičastu haljinu peče kolače i pravi kremastu tortu poput "prave kućanice", a samu je scenu "začinila" senzualnim lizanjem Dolcelinog šlaga sa svojih prstiju.

Naši srpski susjedi na seksipilnu Seku odlično su reagirali pa im očito nije smetalo što pjevačica, koja je ovom prilikom još jednom pokazala svoje zamamne obline, zapravo reklamira hrvatski proizvod. Ovo je inače prvi put da Seka reklamira neki proizvod, a na Podravkinu je ponudu pristala jer "zaista voli njihove proizvode" nadodajući kako joj je bilo "pravo zadovoljstvo surađivati sa profesionalcima koji su radili na snimanju". Sama reklama snimljena je u Beogradu, za što je utrošeno nekoliko radnih dana.
 
 
A da pjevačici osim na poslovnom planu cvjeta i u ljubavi dokazala je kada se nedavno zaručila za Veljka Piljikić s kojim je u vezi tek nekoliko mjeseci. Par se upoznao početkom godine na njezinom koncertu u Švicarskoj, vezu su započeli nakon njezina prekida s bivšim zaručnikom, manekenom Mladenom Radulovićem, a Veljko je Seku zaprosio tijekom romantičnog putovanja. "Uživam u ljubavi i životu, i sretna sam. Veljko je jedna divna i iskrena osoba", pohvalila se pjevačica medijima.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala