Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dok sam ja živa, Michaelova djeca neće biti u realityju
Katherine Jackson svoju unučad želi zaštititi od daljnjeg medijskog eksponiranja

"Dok sam ja živa, Michaelova djeca neće biti u realityju"

PIŠE: Katarina Hrgović
 
Unatoč ovotjednim najavama kako će se djeca preminulog Michaela Jacksona pojaviti u skorašnjem reality showu o obitelji Jackson, takve su tvrdnje ipak opovrgnute. Vijest, koju je objavio američki tabloid Us Weekly, naišla je na oštre kritike, a točku na "i" stavila je Michaelova majka Katherine, koja je ujedno i legalna skrbnica njegove djece, izjavila je da se takvo što neće dogoditi dok je god ona živa.
 
"To je nešto što je apsolutno nedopustivo. Niti ja to želim, niti djeca to žele, niti je to naposljetku Michael želio", rekla je Katherine koja se od Michaelove smrti brine za njegovo troje djece, Princea, Paris i Blanketa. Reality show pod nazivom "The Jacksons: A Family Dynasty" (u kojem će nastupiti čak 23 člana sa prezimenom Jackson) sa prikazivanjem počinje u prosincu ove godine, a snimanje za njega započeto je još u lipnju, prije Michaelove smrti. 
 
 
Iako je isprva zamišljen kao jedna specijalna emisija u kojoj će se prikazati ponovno ujedinjenje grupe The Jackson Five, projekt je sada proširen toliko da se pretvorio u pravi reality show koji će se prikazivati jednom tjedno. Jedino što još nije poznato jest hoće li biti prikazano pet epizoda u trajanju od sat vremena, ili deset epizoda u trajanju od pola sata. Poznavajući princip rada pohlepnih televizijskih producenata, najvjerojatnije rješenje će biti deset emisija po pola sata iz jednog vrlo jednostavnog razloga: više gledanosti - više profita.
 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala