Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Javnosti predstavljena nova pjesma M. Jacksona
Stručnjaci kažu kako je pjesma "This Is It" potencijalni kandidat za osvajanje još jednog Grammyja

Video: Javnosti predstavljena nova pjesma M. Jacksona

PIŠE: Katarina Hrgović

Na službenoj stranici preminulog Kralja popa, Michaela Jacksona, danas je premijerno puštena njegova nova pjesma "This Is It" prema kojoj je naslovljena i njegova comeback turneja, a špekulira se kako bi ova pjesma mogla postati njegov novi najbolje prodavani singl svih vremena, pa čak osvojiti i Grammyja. U ovoj laganoj i emocionalnoj baladi Jackson pjeva svojim specifičnim glasom praćenim pucketanjima prstiju, suptilnim jazz notama odsviranim na glasoviru i upečatljivim back vokalima njegove braće iz grupe The Jackson Five.

 
Pjesma u trajanju od gotovo četiri minute govori o nesretnoj ljubavi. Jackson poručuje svojoj neimenovanoj ljubavi kako je to što on osjeća "ono pravo", ljubav kakvu se doživi samo jednom u životu. Pjesma je navodno napisana davne 1980. godine i snimljena 1991., u doba izlaska njegovog albuma "Dangerous", što objašnjava neke poveznice s njegovim ranijim hitovima sa solo albuma poput "Off The Wall" i "Thriller". Pjesma "This Is It" prva je od mnogih neobjavljenih Jacksonovih pjesama koja je javnosti puštena posthumno, a nagađa se da takvih pjesama ima preko stotinu.
 
Ova će pjesma biti prikazana i u dokumentarcu istoga naziva, koji će se u kinima početi prikazivati 28. listopada, no samo striktno limitiranih dva tjedna. Također, dvaput će se pojaviti na dvostrukom soundtracku spomenutog dokumentarca i to u dvije različite verzije, običnoj vokalnoj i instrumentalnoj. Soundtrack dokumentarca, koji će sadržavati mnoštvo prethodno neobjavljenih verzija nekih od Jacksonovih hitova, u prodaji će se naći 27. listopada.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala