Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 7.4.
Nove epizoda showa "Tvoje lice zvuči poznato" i odličnih serija te reprize hit filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 7.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 7. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:15 sati
Pet epizoda zabavnog showa donijelo je na pozornicu mnoge svjetske i domaće zvijezde, a kandidatima pružilo izazove kakve nisu mogli ni sanjati.

Bogovi tenisa, HTV 2 u 22:15 sati
Godina je 1990. Martina Navrátilová, naturalizirana Amerikanka rođena u Češkoj, ima priliku postati igračica koja je najviše puta osvojila Wimbledon, u muškoj i ženskoj konkurenciji.

Američki zapad, HTV 3 u 23:30 sati
Prije nego što je Zapad osvojen, bio je ogrezao u krvi zbog bandi, unutarnjih sukoba i ratovanja za teritorij u razmjerima kakvi otad nisu viđeni u Sjedinjenim Državama. Bilo je to jedinstveno razdoblje u američkoj povijesti, gdje je svatko mogao otići u nepoznato i uzeti što mu se prohtjelo - dokle god je bio spreman boriti se za to.

FILMOVI

Mrtav hladan, RTL u 20:15 sati
Ova urnebesna komedija prvi je dugometražni film Milorada Milinkovića, koji je osim režije, potpisao i scenarij.

Princ otkriva Ameriku, HTV 1 u 21:15 sati
Autor ove romantične komedije je poznati redatelj John Landis, a film Princ otkriva Ameriku je 1988. godine nominiran za Oscaru u kategorijama za kostimografiju i šminku.

Američka pita: Vjenčanje, RTL u 22 sata
Jim Levenstein (Jason Biggs) konačno je uspio skupiti hrabrost i zaprositi svoju djevojku Michelle Flaherty (Alyson Hannigan) koja je oduševljeno pristala. Međutim, pravi problemi za Jima tek započinju jer mora početi planirati ceremoniju vjenčanja.

Zvijezda je rođena, Nova TV u 23 sata
Bradley Cooper i Lady Gaga spajaju svoje talente kako bi opisali sirovu i strastvenu priču o Jack i Ally, dvije umjetničke duše koje se udružuju na pozornici i u životu.

Merkel, Doma TV u 22:20 sati
Film snimljen prema književnoj uspješnici Robina Alexandera pruža ne samo hiperrealističan i uzbudljiv uvid u suvremenu politiku, nego i intiman portret iznimne žene u iznimnoj situaciji.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala