Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 5.4.
Odlične serije i emisije, ali slaba ponuda igranih filmova

TV Preporuke dana – Petak 5.4.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 5. travnja.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:15 sati
Mrkomira u jelu prekida nepoznata spodoba koja se predstavi kao Tajnomir, pripadnik tajne zidarske lože.

Brokenwoodski misteriji, HTV 2 u 20:15 sati
Kad svjetskog prvaka u neobičnom sportu pronađu mrtva u fontani, brokenwoodski detektivi moraju otkriti tko želi pobjedu pod cijenu ubojstva.

Tko to tamo pjeva?, Nova TV u 20:20 sati
Nova epizoda donosi novu dozu uzbuđenja, neizvjesnosti do samog kraja, a u zabavni vlak uskočit će ovoga petka omiljeni glumac iz popularne domaće serije Kumovi - Momčilo Otašević.

Inspektor Wallander, HTV 2 u 21:55 sati
Kada Lindin svekar Håkon Von Enke nestane, Wallander počne rješavati svoj dotad najteži slučaj nestale osobe. Incident s podmornicom koji se dogodio prije 25 godina jedini je trag koji govori gdje bi Håkon mogao biti.

Pred sudom javnosti, HTV 2 u 23:30 sati
Inspektorica Cassidy pokušava uvjeriti tužiteljstvo da podigne optužnicu protiv Talithe, no Cleo to nastoji svim silama spriječiti. Kad se usto pojave i nove informacije, njezin je slučaj ozbiljno ugrožen.

FILMOVI

Lov na Crveni Oktobar, HTV 1 u 20:45 sati
Specijalni efekti, kao i radnja filma smještena u klaustrofobičan prostor podmornice, napetost filma doveli su do vrhunca.

Dunkirk, RTL u 22:55 sati
Film vjerno prikazuje događaje tijekom nevjerojatne bitke kod Dunkirka te evakuacije savezničkih vojnika iz Belgije, Britanije i Francuske koji su bili odsječeni i opkoljeni njemačkom vojskom u Francuskoj od 27. svibnja do 4. lipnja 1940. godine. Evakuacijom je tada spašeno preko 300.000 vojnika.

Ad Astra, Nova TV u 23:25 sati
Brad Pitt i Tommy Lee Jones zajedno u znanstveno fantastičnom trileru redatelja i scenarista Jamesa Graya. Radnja je fokusirana na astronauta vojne jedinice koji pretražuje galaksiju kako bi pronašao svog oca koji je nestao na misiji pronalaženja izvanzemaljskog života prije 20 godina.

Martovske ide, HTV 1 u 23:40 sati
Stephen Meyers je vunderkind, majstor svog zanata. Radi kao glasnogovornik u predsjedničkoj kampanji za guvernera Mikea Morrisa koji se u Ohiju bori za predsjedničku nominaciju Demokratske stranke. Kada mu suparnički glasnogovornik ponudi posao u svom timu, Stephen zaboravi o svemu informirati svog šefa.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala