Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 30.3.
Večer donosi novu sezonu showa "Zvijezde pjevaju" i odlične filmove

TV Preporuke dana – Subota 30.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 30. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Gordon Ramsay: Neistražena područja, HTV 2 u 20:15 sati
Od obale do planina južne Indije chef Ramsay otkriva kompleksne okuse regije koja je u svijetu poznata kao središte trgovine začinima.

Zvijezde pjevaju, HTV 1 u 20:25 sati
Počinje proljetna, 13. sezona popularnog zabavnog showa! To je show o kojem se priča, uz koji se pjeva i smije, koji se prati i na malim i na velikim ekranima.

FILMOVI

Nemoguća misija: Protokol duh, Nova TV u 20:15 sati
Ethan Hunt se vraća… kako bi izveo nemoguću misiju u novom adrenalinom nabijenom nastavku milijardu dolara vrijedne globalne franšize koja garantira vrhunsku akciju, spektakularne efekte i egzotične lokacije.

Brzi i žestoki 8, RTL u 20:15 sati
Sada kada su Dom i Letty na medenom mjesecu, Brian i Mia u mirovini - a ostatak ekipe oslobođen - svi prividno donekle vode normalan život. Ali kada tajanstvena žena uvede Doma u svijet kriminala, on ne pronalazi način izlaska i izdaje sve koji su mu bliski.

Čudo, Doma TV u 21:30 sati
Temeljeno na bestseleru New York Timesa, Čudo je nevjerojatna inspirativna topla priča o Augustu Pullmanu, dječaku s teškim genetskim poremećajem zbog kojeg od rođenja ima unakaženo lice i glavu.

Savjetnik, RTL u 22:30 sati
Michael Fassbender je Savjetnik, odvjetnik koji se nađe u opa­snom svijetu krijumčarenja droge. Uskoro sazna da jedna jedina loša odluka može imati šokantne i neopozive posljedice na cijeli njegov svijet.

Liam Gallagher osobno, HTV 2 u 22:50 sati
Iskrena i emotivna priča o tome kako je jedan od najuzbudljivijih frontmena rock'n'rolla od vrtoglavih visina došao na loš glas i spao na život prepun ogorčenosti i pravnih bitki. Počevši ispočetka, Liam riskira sve kako bi ostvario najveći povratak svih vremena.

Marija Magdalena, HTV 1 u 22:50 sati
Radnja se odvija u 1. stoljeću i prati Mariju Magdalenu koja bježi od dogovorenog braka te nalazi utočište i smisao pridruživši se novom pokretu koji predvodi Isus. Kao jedina žena među njegovim učenicima, Marija prkosi predrasudama patrijarhalnog društva.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala