Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Putovanje kroz očinstvo s Jackom Whitehallom
Na Netflix uskoro stiže dokumentarna mini serija punog naziva "Jack Whitehall: Fatherhood With My Father"

Putovanje kroz očinstvo s Jackom Whitehallom

Foto: YouTube

Serije, bilo dokumentarne ili igrane, često se bave majčinstvom pa nam Netflix ove godine donosi jedan novi pogled na roditeljstvo i to iz očinske perspektive u mini seriji Jack Whitehall: Fatherhood With My Father.

Ovih je dana objavljen i prvi isječak iz dokumentarne serije u kojoj komičar Jack Whitehall kreće na najuzbudljivije putovanje dosad: postat će prvi put otac. Jack i njegov otac Michael Whitehall već su zajedno išli na razna putovanja, ali ovo će biti najosobnije i najdirljivije dosad. Obojica će tako krenuti putem otkrivenja, avantura i sjećanja te usput pokušati dati odgovore na bezbroj pitanja o roditeljstvu.

Jacka i Michaela zajedno smo gledali u također Netflixovoj dokumentarnoj seriji Travels with My Father koja je imala uspješnih 18 epizoda podijeljenih u pet sezona te u kojoj su upoznavali svijet, kulture, ali i jedan drugog. Fatherhood With My Father odvest će ih također na razne destinacije kako bi obojica naučiti više o toj zahtjevnoj životnoj ulozi i vidjeli što očinstvo znači u drugačijim zemljama i kulturama. Između oca i sina velik je generacijski jaz jer je Jack rođen kad je Michael imao 50 godina tako da svakako i to utječe na njihov odnos i istraživanje koje će im putovanje dovesti.

Što zapravo čini tatu, otkrijte uz Jacka i Michaela u novoj seriji Jack Whitehall: Fatherhood With My Father za koju Netflix navodi da stiže uskoro, a očekuju nas četiri epizode.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala