Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 22.3.
Odličan izbor serija i emisija uz veliki izbor novijih hit filmova!

TV Preporuke dana – Petak 22.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 22. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Brokenwoodski misteriji, HTV 2 u 20:15 sati
Brokenwoodski borci protiv zločina istražuju ubojstvo na glazbenom festivalu i čini se da je žrtvu doslovno ubio zvuk.

Tko to tamo pjeva?, Nova TV u 20:20 sati
Glazbeno natjecateljski show nastavlja se s još većim uzbuđenjem i nevjerojatnim obratima u svojoj drugoj epizodi.

Inspektor Wallander, HTV 2 u 21:50 sati
Na policijskoj konferenciji Wallandera uvuku u slučaj nestalog Šveđanina u Cape Townu. On kreće na fizičko i emocionalno putovanje, koje će ga voditi od prelijepih otvorenih prostora ruralne Afrike do najvećeg siromaštva i deprivacije gradskih naselja.

Toranj, HTV 2 u 23:30 sati
Budući da je njezina slika na svim vijestima, Lizzie odluči predati se. Prvo se potajno sastaje s Kieranom Shawom, koji je pokuša nagovoriti da ne optuži sebe.

FILMOVI

Svemirski psi, HTV 3 u 21:10 sati
Lajka, pas lutalica, bila je prvo živo biće koje je poslano u svemir i time u sigurnu smrt. Predaja kaže da se Lajkin duh vratio na Zemlju i otada luta moskovskim ulicama. Film kreće njezinim tragovima i prikazuje svijet iz pseće perspektive te prati pustolovine njezinih potomaka, dva ulična psa koji žive u današnjoj Moskvi.

Posljednji put viđena živa, HTV 1 u 21:55 sati
Nakon što supruga Willa Spanna nestane na benzinskoj postaji, njegova očajnička potraga za njom odvodi ga na mračan put koji ga prisili da bježi od policije i uzme zakon u svoje ruke.

Zabranjene fotografije, RTL u 22:30 sati
Stvari kojih se daleko najviše bojimo zapravo su nam se već dogodile, pokazuje nam ova psihološka kriminalistička drama redatelja Marka Romaneka s genijalnim Robinom Williamsom u glavnoj ulozi.

Ritam tijela, Nova TV u 23:45 sati
Stephanie Patrick obična je žena koja je potpuno izgubila kontrolu nad životom nakon što njezini najbliži tragično poginuli u avionskoj nesreći. No kad Stephanie otkrije da pad aviona nije bio nesreća, ona će zakoračiti u mračni, složeni svijet u kojem se kriju glavni krivci za smrt njene obitelji.

Jezive priče iz mraka, HTV 1 u 0:05 sati
Obitelj Bellows ostavila je neizbrisiv trag na gradić Mill Valley, jer upravo u njihovoj velebnom domu mlada Sarah Bellows svu je bol i tugu svog nesretnog života prebacila u zbirku zastarašujući kratkih priča. Te će priče za grupu tinejdžera postati stvarnost kada odluče istražiti tajne koje skriva napušteni dom Bellowsovih.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala