Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Talentirani Andrew Scott spletkari u novoj najavi serije Ripley
U novoj Netflixovoj seriji također glume Johnny Flynn, Dakota Fanning i Eliot Sumner

Talentirani Andrew Scott spletkari u novoj najavi serije "Ripley"

Netflix je upravo objavio najnoviji službeni trailer za Ripley, njihovu nadolazeću seriju u kojoj Andrew Scott glumi Toma Ripleyja, u najnovijoj adaptaciji romana Patricije Highsmith. Trailer nam prikazuje poznati Scottov šarm i karizmu, koje on može uključiti i isključiti kako mu odgovara, bilo to u dobroj ili zloj namjeri.

Ova serija adaptacija je romana Talentirani gospodin Ripley, čiju smo radnju upoznali 1999. kada je izašao istoimeni film s Mattom Damonom u naslovnoj ulozi. Serija će se bazirati na istoj priči o kompleksnom životu mladog Toma Ripleyja.

Službeni opis serije otkriva detalje radnje:

Toma Ripleya, prevaranta koji je početkom 1960-ih jedva preživljavao, unajmi bogataš da otputuje u Italiju i pokuša nagovorit njegovog sina skitnicu da se vrati kući. Tomovo prihvaćanje ovog zadatka samo je prvi korak u kompleksan život prijevara, obmana i ubojstva.

Uz Scotta, u čijim smo izvedbama uživali u serijama Sherlock i Fleabag, u seriji također glume Johnny Flynn, Dakota Fanning i Eliot Sumner. Flynn je u ulozi Richarda "Dickieja" Greenleafa, imućnog i raskalašenog sina kojeg Tom mora vratiti u SAD. Fanning se nalazi u ulozi Marjorie "Marge" Sherwood, Dickiejeve najbolje prijateljice i ljubavnice dok je Sumner također Dickiejev prijatelj, koji ubrzo počne sumnjati u Toma i njegove motive.

U ostatku glumačke postave nalaze se Maurizio Lombardi, Margherita Buy i John Malkovich.

Serija je snimana u crno-bijeloj tehnici, a na Netflix bi trebala stići 4. travnja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala