Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Christian Slater otkriva svijet magije u prvom traileru za The Spiderwick Chronicles
U novoj adaptaciji glume Lyon Daniels, Noah Cottrell i Mychala Lee kao braća i sestre Grace

Christian Slater otkriva svijet magije u prvom traileru za "The Spiderwick Chronicles"

Kad je Disney 2021. ukinuo ono što je sigurno bilo profitabilna i iznimno gledateljska produkcija, obožavatelji serijala knjiga The Spiderwick Chronicles ostali su razočarani. Vidjevši prostor za obilje prilika i ulaz u predani fandom kojem je očajnički potrebna adaptacija za male ekrane, Roku se naposljetku ubacio kako bi spasio dan, uzevši Kronike Spiderwicka pod svoje.

Samo četiri mjeseca nakon što je Roku ugrabio prava za prognanu Disneyevu seriju otkriven je prvi trailer koji otkriva avanturu koja čega gledatelje kada nove Kronike Spiderwick stignu na male ekrane kasnije ove godine.

Trailer nam predstavlja braću i sestre Grace, Mallory (Mychala Lee), Jareda (Lyon Daniels) i Simona (Noah Cottrell) kako se sele u jezivu staru kuću sa svojom majkom, gdje im čovjek po imenu Mulgarath (Christian Slater) objašnjava da je sve ne kako se čini.

Uz Danielsa i Cottrella kao braću blizance Jareda i Simona, te Leeja kao Mallory, u ostatku glumačke ekipe nalaze se Joy Bryant kao majka Helen, Hunter Dillon kao Hatcher, Jack Dylan Grazer kao Thimbletack, Alyvia Alyn Lind kao Calliope, Momona Tamada kao Emiko, Patty Guggenheim kao Stacy Varnow i Christian Slater kao zlikovac Mulgarath.

Kronike Spiderwicka prate priču o odrastanju obitelji Grace, dok se sele iz New Yorka u Michigan i u domovinu svojih predaka. Po dolasku, obitelj ne samo da otkriva misterije skrivene unutar imanja njihovog pradjeda Spiderwick, već otkriva i tajni, fantastični svijet oko sebe. Taj fantastični svijet i mi ćemo moći otkriti nakon 19. travnja kada serija krene s prikazivanjem.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala