Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nimona dostupna za besplatno gledanje
Nakon nominacije za Oscara, Netflix je odlučio animirani film staviti na svoj YouTube kanal

"Nimona" dostupna za besplatno gledanje

Animirani avanturistički film Nimona je trenutno dostupan za besplatno gledanje jer je Netflix prenio cijeli animirani film na svoj YouTube kanal. Glavni lik, kojem glas posuđuje Chloë Grace Moretz, spreman je podijeliti svoje impresivno putovanje sa svima, a da gledatelji ne moraju platiti pretplatu da bi uživali u njemu.

Film koji su režirali Nick Bruno i Troy Quane, nakon izlaska naišao je na pohvale kritičara, a trenutno je nominiran za najbolji animirani film na ovogodišnjoj dodjeli Oscara. Prije nego što se velika ceremonija održi, Netflix svima daje priliku da uživaju u čaroliji Nimone bez potrebe za aktivnom pretplatom na njihovu uslugu.

Nimona prati naslovnog lika koji pokušava pomoći Ballisteru Boldheartu (Riz Ahmed) u kompliciranoj situaciji u kojoj se našao nakon što je optužen za ubojstvo kraljice Valerin (Lorraine Toussaint). Budući da je također bila optužena da je počinila neopisive stvari, Nimona lako osjeća suosjećanje prema Ballisteru, dok par pokušava otkriti tko je zapravo odgovoran za zločin. Međutim, Ambrosius Goldenloin (Eugene Lee Yang) ubrzo otkriva Nimoninu prošlost, tjerajući Ballistera da stavi u pitanje njihovo prijateljstvo.

Prije nego što je Netflix objavio Nimonu, film je bio u razvoju u Disneyju, ali je studio na kraju odlučio da više neće nastaviti s projektom. Srećom, streaming platforma preuzela je produkciju na sebe, što je očito bio dobar potez jer je film dobio nominaciju za najprestižniju filmsku nagradu Oskar.

Film Nimona dostupan je za gledanje na Netflixu, a ako ne koristite streaming servis film možete besplatno pogledati i na njihovom YouTube kanalu.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala