Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Katastrofalno otvaranje za Madame Web poremetilo Sonyjeve planove
"Nećemo vidjeti još jedan film o Madame Web barem narednih deset godina i više."

Katastrofalno otvaranje za "Madame Web" poremetilo Sonyjeve planove

Sony je u dosta nepovoljnoj situaciji nakon izlaska filma Madame Web. Studio je računao na film o superjunakinji s Dakotom Johnson u naslovnoj ulozi, predstavljajući ne samo Cassandru Web već i tri buduće žene-pauk, Juliju Carpenter (Sydney Sweeney), Anyu Corazon (Isabela Merced) i Mattie Franklin (Celeste O'Connor) za potencijalne buduće nastavke i spin-off verzije.

Međutim, umjesto franšize Sony je dobio jedno od najkatastrofalnijih otvaranja superjunačkih filmova ikad - tek 52 milijuna dolara na globalnoj razini nakon izlaska na Valentinovo i iznimno nepovoljnih kritika. Ljudi unutar industrije smatraju kako je ovaj neuspjeh ubio bilo kakve planove o franšizi za vidovitu superjunakinju koje je Sony možda imao.

"Nećemo vidjeti još jedan film Madame Web barem narednih deset godina i više", rekao je jedan filmski veteran za THR o filmu. "Nije uspio. Sony je pokušao napraviti film koji je drugačija vrsta filma o superherojima."

U režiji S.J. Clarkson, u filmu glumi Johnson kao bolničarka Cassandra koja razvija supermoći i želi zaštititi novonastale žene-pauk od Ezekiela Simsa (Tahar Rahim), moćnog zlikovca koji želi spriječiti svoju smrt ubijajući one za koje vjeruje da su njegove potencijalne ubojice.

Iako je Madame Web potencijalno uništila Sonyjeve planove za snimanjem stripovskih adaptacija, ove godine imaju još dva naslova koji bi im ipak mogli podignuti brojeve ako postignu bolji uspjeh. Film Kraven the Hunter, u kojem Aaron Taylor-Johnson ima glavnu ulogu stiže u listopadu ove godine dok će se Tom Hardy još jednom vratiti kao Eddie Brock u filmu Venom 3 početkom studenog.

Film Madame Web dostupan je i u našim kinima.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala