Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 11.2.
Nove epizode emisija i raznovrstan izbor rado gledanih filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 11.2.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 11. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Godina za pamćenje, HTV 1 u 20:15 sati
Ovaj put emisija nas vraća u 1987. godinu. Kroz zabavni kviz prisjetit ćemo se najvažnijih događaja te godine.

Real Madrid - Bijela legenda, HTV 2 u 22:15 sati
Četvrti i deveti naslovi pobjednika Lige prvaka donijeli su tragediju u Real Madrid. Dvije ozlijede promijenile su povijest kluba.

FILMOVI

Točka prednosti, Doma TV u 19:55 sati
Thomas Barnes i Kent Taylor agenti su tajne službe na zadatku zaštite predsjednika Ashtona na summitu o globalnoj borbi protiv terorizma. Kada predsjednik bude pogođen odmah po dolasku u Španjolsku, nastaje kaos.

Izgubljeni grad, Nova TV u 20:15 sati
Briljantna, ali povučena autorica Loretta Sage svoju je karijeru provela pišući o egzotičnim mjestima u svojim popularnim ljubavno-pustolovnim romanima sa zgodnim modelom koji se nalazi na koricama knjige Alanom, koji je svoj život posvetio utjelovljenju junaka Dasha.

Parker, RTL u 20:15 sati
Kriminalistički triler zasnovan je na romanima pisca Donalda E. Westlakea i prati profesionalnog lopova Parkera koji radi prema dva etička načela: ne kradi od onih koji nemaju i ne povređuj one koji to ne zaslužuju.

Spašavanje vojnika Ryana, Doma TV u 21:35 sati
Tijekom 2. svjetskog rata otkriva se da su tri brata ubijena, a četvrti nije nađen. General Marshall informiran je o velikoj tragediji koja je zadesila obitelj Ryan pa će učiniti sve ne bi li pronašao Jamesa Ryana. Jedinica od osam vojnika s kapetanom Millerom na čelu, odlazi pronaći jedinog preživjelog Ryana i vratiti ga kući.

Hollywoodska prevara, HTV 1 u 21:35 sati
Film prati Maxa Barbera i njegova partnera Waltera koji glume otpisane producente B-filmova koji se nađu u problemima s mafijaškim šefom Reggiejem.

Aquaman, Nova TV u 22:20 sati
Film otkriva priču u kojoj mladi Arthur Curry saznaje da je nasljednik trona podvodnog kraljevstva Atlantide u koje se mora vratiti i spasiti svoj narod.

Planet majmuna: Postanak, RTL u 22:30 sati
Radnja filma smještena je u sadašnje vrijeme, u San Francisco, gdje eksperimentiranja s genetskim inženjeringom vode razvoju inteligencije kod majmuna. Ta arogancija ljudske vrste dovest će do početka rata za premoć između ljudi i majmuna.

Soba s pogledom, HTV 1 u 0:45 sati
Adaptacija poznatog romana E. B. Forstera koja je scenaristici Ruth Prawer Jhabvala donijela Oskara. Sam film osvojio je još dva Oscara, a imao je sveukupno čak osam nominacija.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala