Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 27.1.
Velika završnica showa "The Voice", a od filmova izdvajamo novije naslove

TV Preporuke dana – Subota 27.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 27. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

The Voice Hrvatska, HTV 1 u 20:15 sati
Velika završnica: tko će biti pobjednik ili pobjednica ove sezone? Sve je u rukama gledatelja jer samo oni svojim glasovima i porukama podrške biraju pobjednika ili pobjednicu!

Stanley Tucci: U potrazi za Italijom, HTV 2 u 20:15 sati
Stanley Tucci ide na Sardiniju, otok poznat po krševitom krajoliku, kristalno čistom moru i ljudima koji strastveno čuvaju svoju tradiciju. Saznat će da je sardinijska kuhinja silno raznolika, ovisno o području.

FILMOVI

U sjeni zavjere, Nova TV u 20:15 sati
Problematični Travis Blok je vladin operativac koji je zadužen za izvlačenje tajnih agenata iz opasnih situacija. Kada otkrije zavjeru usmjerenu na američke građane, Blok se nađe na nišanu ljudi za koje radi. On tada mora ne samo ući u trag agentu, već i saznati istinu. Istinu koja bi mogla opteretiti čak i njegov upitni moralni kodeks.

Pad anđela, RTL u 20:15 sati
U ovom je nastavku agentu Banningu namješten pokušaj atentata na predsjednika iz čega će morati izvući vlastitu agenciju i FBI dok pokušava otkriti stvarnu prijetnju.

La La Land, Doma TV u 21:45 sati
Radnja filma smještena je u suvremeni Los Angeles, a prati mladu ambicioznu glumicu Miju (Emma Stone) te jazz pijanista Sebastiana (Ryan Gosling). Zaljube se, a uz svoju ljubavnu priču pokušavaju realizirati i umjetničke snove. Međutim, kada ih karijere odvedu u različitim smjerovima, njihov se odnos nađe na kušnji.

Američka opsada, Nova TV u 22:15 sati
Šerif Ben Watts čuva tajne bogatih stanovnika Fitzgeralda, tihoga grada na jugu Georgije. Kad tri odmetnika otmu gradskoga liječnika, Johna Keatsa, šerif Watts prima poziv da dođe srediti situaciju prije dolaska FBI-a.

Schindlerova lista, HTV 1 u 22:45 sati
Svoju priču Steven Spielberg je zabilježio u crno-bijeloj tehnici što se pokazalo kao pun pogodak obzirom na veliki uspjeh koji je film ostvario, osvojivši i prestižnog Oskara.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala