Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Woody Harrelson i Nico Parker sklapaju neobično prijateljstvo u filmu Suncoast
Objavljen je trailer za film o odrastanju u kojem također glumi Laura Linney

Woody Harrelson i Nico Parker sklapaju neobično prijateljstvo u filmu "Suncoast"

Nico Parker samo želi da ju netko primijeti u najavi za nadolazeću humorističnu dramu Suncoast. Projekt je s produkcijom krenuo još u rujnu 2022. godine, a do sada nismo dobili baš nikakve vijesti vezane uz produkciju. Laura Chinn drži redateljsku palicu, a u glavnim se ulogama također nalaze Laura Linney i Woody Harrelson.

Trailer za film Suncoast predstavlja nam Doris (Parker), tinejdžericu koja je potpuno neupečatljiva u školi, a i kod kuće se bori za naklonost jer je njena majka (Linney) u potpunosti posvećena njenom bratu, koji se bori s opakom bolešću.

Kada njena majka odluči odseliti bliže njenom bratu, Doris napokon ima malo mira da se posveti sebi i iskoristi praznu kuću kako bi ju u školi napokon primijetili. Njena kuća postane top mjesto za tulume i Doris napokon postane dio društva. Nakon što sklopi neobično prijateljstvo s aktivistom (Harrelson), Doris shvaća kako mora stvoriti bolju ravnotežu između svog privatnog života i odnosa s bratom, prije nego ga bolest uzme.

Suncoast je redateljski prvijenac za Chinn, koja potpisuje i scenarij. Nadahnuće za priču našla je u vlastitom odrastanju kada se morala brinuti za svog bolesnog brata.

Uz Parker, Linney i Harrelsona u filmu također glume Ella Anderson, Daniella Taylor, Keyla Monterroso Mejia, Matt Walsh, Scott MacArthur, Ariel Martin i Amarr.

Film Suncoast na Hulu bi trebao stići 9. veljače.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala