Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pauly Shore postaje fitness guru Richard Simmons
Kratki teaser trailer za kratki film "The Court Jester" najavljuje priču o ekscentričnom treneru

Pauly Shore postaje fitness guru Richard Simmons

Priča o životu fitness gurua Richarda Simmonsa stiže na filmska platna, a utjelovit će ga komičar Pauly Shore. Kratki film The Court Jester bavit će se tek jednim događajem iz Simmonsovog života, a služit će kao svojevrsna uvertira u dugometražni film koji je također u planu.

U nedavnom razgovoru za Entertainment Weekly, Shore je priča o tome kako je nastao film te kako fanovi već dugo spominju sličnost između Shorea i Simmonsa. Shore je čak na svoj YouTube kanal stavljao snimke vježbanja nazvane Sweatin' with the Wiez, što je varijacija popularnih Simmonsovih videa Sweatin' to the Oldies.

Scenarij za film The Court Jester napisao je Jake Lewis, koji ujedno drži i redateljsku palicu. Film je naziv dobio radi intervjua Men's Healtha koji su 2012. imali sa Simmonsom gdje je on sam sebe opisao kao dvorsku ludu: "Kada je kralj depresivan ne zove svoju ženu ili kuhara. On se okrene prema malenom čovjeku u smiješnom šeširu i kaže dvorskoj ludi da ga zabavi. I ja sam ta dvorska luda."

Kratki film bavit će se Simmonsovom pripremom za gostovanje u emisiji The Ellen DeGeneres Show i njegovim druženjem s produkcijskim asistentom iza kamera.

Richard Simmons je bio vlasnik i menadžer uspješnog holivudskog kluba za vježbanje, a dobio je medijsku pozornost radi uspjeha svog kluba i vlastite energične i ekscentrične osobnosti. Daljnju slavu stekao je svojim video vježbama te se često pojavljivao na malim ekranima. Posljednji je put viđen 2014. godine nakon čega se potpuno povukao iz javnog života.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala