Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Theo James prihvaća život na visokoj nozi u prvom traileru za The Gentlemen
Nadolazeća Netflixova serija temelji se na istoimenom filmu Guyja Ritchieja iz 2019. godine

Theo James prihvaća život na visokoj nozi u prvom traileru za "The Gentlemen"

Novi član britanske aristokracije ulazi u napeti svijet nove Netflixove drame The Gentlemen. Streamer je podijelio prvi teaser za nastavak istoimenog filma Guya Ritchieja koji prikazuje sjaj, glamur i prljave poslove "izvornih gangstera". Usred akcije, dva puta nominiran za nagradu BAFTA Ray Winstone predstavljen je u glavnoj ulozi, pridružujući se Theu Jamesu i Kayi Scodelario u britanskom kriminalnom podzemlju.

Serija The Gentlemen odvija se u svijetu Ritchiejeva filma iz 2019. s Matthewom McConaugheyem u glavnoj ulozi, iako predstavlja mnoštvo novih igrača u poslu s kanabisom. U središtu nastavka serije je Eddie (James), vojvoda od Halsteada koji se nađe uvučen u kriminalne poslove kada otkrije da je imanje koje je naslijedio od oca bilo carstvo kanabisa.

Eddie se sada mora nositi s nizom gangstera i drugih sumnjivih likova koji ga žele zavarati i uzeti dio tog carstva za sebe. Kratki teaser prikazuje Eddiejev dolazak na imanje i prihvaćanje života na visokoj nozi i odgovornosti vođenja ilegalne operacije. To uključuje napete odnose sa suparničkim kriminalcima, posjećivanje raskošnih zabava, sudjelovanje u boksačkim mečevima i korištenje sile kada je potrebno.

Za seriju The Gentlemen, Ritchie se udružio s producentom Peaky Blindersa Matthewom Readom te su zajednički napisali scenarij za seriju. U ostatku glumačke ekipe nalaze se Vinnie Jones, Daniel Ings, Joely Richardson, Giancarlo Esposito, Chanel Cresswell, Michael Vu, Max Beesley, Jasmine Blackborow, Harry Goodwins, Dar Salim, Pearce Quigley, Ruby Sear i Peter Serafinowicz.

Serija The Gentlemen na Netflix će stići u ožujku, točan datum premijere još nije otkriven.

M.M.K.

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala