Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 13.1.
The Voice kreće s emisijama uživo, a od filmova ima odličnih filmskih naslova

TV Preporuke dana – Subota 13.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 13. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

Stanley Tucci: U potrazi za Italijom, HTV 2 u 20:15 sati
Stanley Tucci istražuje kako su talijanski doseljenici preobrazili gastronomsku scenu u Londonu, u kojem je odavno našao svoj novi dom. Zaboravite sve što mislite da znate o tom gradu.

The Voice Hrvatska, HTV 1 u 20:15 sati
Počinje The Voice Hrvatska uživo! Od sada i gledatelji odlučuju tko ulazi u polufinale.

FILMOVI

Pink Panther, Doma TV u 19:55 sati
Svjetski poznati nogometni trener je ubijen, a neprocjenjivi prsten ukraden. Kako se na samom prstenu nalazi ni manje ni više nego legendarni dijamant poznat kao Pink Panther, francuska vlada za rješavanje ovog dvostrukog slučaja hitno treba usluge svog najboljeg detektiva.

Plaćenik, Nova TV u 20:15 sati
Nakon što je nečasno otpušten iz marinaca, James Harper pridružuje se paravojnoj organizaciji kako bi svoju obitelj mogao uzdržavati radeći jedini posao koji zna. Sa svojim timom otputuje u Berlin na tajnu misiju, ali se odjednom nađe napušten od svih i lovljen usred Europe.

Neprijatelj pred vratima, RTL u 22 sata
Bivši agent za suzbijanje narkotika s obitelji seli u miran gradić. Idila traje kratko, jer će biti prisiljen sukobiti se s bandom krijumčara droge i kraljem metha.

Kong: Otok lubanja, Nova TV u 22 sata
Radnja filma smještena je u 1970-im godinama i u njemu pratimo raznoliku ekipu istraživača koju okupila je avantura na nepoznatom, neistraženom otoku u Tihom oceanu - lijep, ali i opasan - ne znaju da su ušli na teritorij kojim vladaju čudovišta, među kojima je i mitski Kong.

Elizabeta, HTV 1 u 23:05 sati
Godina je 1554. Na engleskom prijestolju je kćer umrlog kralja Henryja VIII, Mary, fanatična katolkinja koja je dobila nadimak Krvava Mary. Na žalost Katoličke dvorske stranke njezin brak sa španjolskim kraljem Filipom ne donosi nasljednika, a za njezinu najnoviju trudnoću ispostavlja se kako je riječ o tumoru. Prijestolje bi nakon Maryne smrti trebalo pripasti njenoj mladoj polusestri Elizabeth...

Odred otpisanih, RTL u 0:05 sati
Skupina jedinstvenih superzlikovaca, koji se već nalaze u zatvoru visoke sigurnosti, regrutirani su za tajni zadatak vladine agentice Amande Waller. Pod nazivom Suicide Squad kreću u pogibeljnu misiju koja im je dodijeljena u zamjenu za određene povlastice.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala