Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Od tvoraca Igre prijestolja stiže nova fantastična drama 3 Body Problem
Netflix je predstavio prvi trailer za seriju prema bestseler romanu kineskog pisca i inženjera Liua Cixina

Od tvoraca "Igre prijestolja" stiže nova fantastična drama "3 Body Problem"

Foto: YouTube

Sredinom ožujka na Netflix stiže nova fantastična dramska serija 3 Body Problem koja je jučer dobila svoj prvi službeni trailer.

Seriju su za ovaj streaming servis osmislili tvorci Igre prijestolja, David Benioff i D. B. Weiss te Alexander Woo, prema istoimenom SF romanu Liua Cixina koji predstavlja prvi u njegovoj trilogiji Remembrance of Earth's Past koja se često zove po navedenoj prvoj knjizi Three-Body.

Ye Wenjie (Rosalind Chao) astrofizičarka je koja je svjedočila očevom ubojstvu tijekom Kineske kulturne revolucije te koju je vojska zbog znanstvene naobrazbe potom poslala u tajni radni logor u udaljeni dio Kine. Mlada znanstvenica će pomoću svog izuma poslati poruku u svemir koja će odjeknuti vremenom i prostorom te doći do znanstvenika u moderno vrijeme i prisiliti ih da se suoče s najvećom prijetnjom čovječanstvu što mnogi neće moći prihvatiti. Kreće istraga i utrka s vremenom.

Uz Chao u seriji glume Saamer Usmani, Jess Hong, Jovan Adepo, Sea Shimooka, Zine Tseng, Benedict Wong, John Bradley, Eiza González, Alex Sharp i Liam Cunningham. Trilogija je kod nas prevedena Sjećanje na prošlost Zemlje, a prva i druga knjiga, Problem triju tijela (The Three-Body Problem) i Mračna šuma (The Dark Forest), dostupne su u hrvatskom prijevodu, dok treća Death's End (zasad) nije.

3 Body Problem na Netflix stiže 21. ožujka sa svih osam epizoda.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala