Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ansel Elgort u potrazi za istinom u uzbudljivoj najavi druge sezone Tokyo Vicea
Serija predvođena Elgortom i Kenom Watanabeom vraća se početkom veljače

Ansel Elgort u potrazi za istinom u uzbudljivoj najavi druge sezone "Tokyo Vicea"

Jake Adelstein (Ansel Elgort) ponovno je u potrazi za novom pričom i stvari ne izgledaju sjajno! Najnoviji trailer za drugu sezonu serije Tokyo Vice daje nam još jedan pogled u podzemlje istoimenog grada. Seriju je stvorio J.T. Rogers, a temelji se na istoimenoj knjizi novinara Jakea Adelsteina iz 2009. godine.

Novi trailer prikazuje Jakea u poznatom okruženju Tokija, gdje je i dalje u potrazi za pričama i "voli nepredvidivost" svog posla. Stvari se preokreću kada novi misterij privuče njegovu pozornost, ali on ne može vjerovati nikome te ponovno ulazi ravno u smrtonosnu igru mačke i miša.

Serija je djelomično inspirirana Adelsteinovim izvještajem iz prve ruke o metropolitanskoj policiji u Tokiju. Nadolazeća sezona odvest će nas dublje u gradsko kriminalno podzemlje dok Jake otkriva novi misterij, ali ubrzo shvaća da bi ga to moglo koštati života i života njegovih voljenih.

Uspjeh prve sezone, koja je završila s mnoštvom otvorenih pitanja, potaknuo je producente da odmah daju zeleno svjetlo za drugu sezonu. Sada se čini da nadolazeća sezona nastavlja tamo gdje je stala i prikazuje sve iste elemente uzbuđenja, akcije i tajnovitosti.

Većina originalne postave vratit će se u sljedećoj sezoni: Ken Watanabe kao Hiroto Katagiri, Rinko Kikuchi kao Eimi, Rachel Keller kao Samantha, Shô Kasamatsu kao Sato i Ayumi Ito kao Misaki. Glumačkoj ekipi pridružuju se Yosuke Kubozuka i Miki Maya.

Nova sezona serije Tokyo Vice na Max se vraća 8. veljače.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala