Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Anne Hathaway i Jessica Chastain u novoj najavi za psihološki triler Mothers' Instinct
Krivnja i paranoja nakon tragedije uništavaju nekad divno prijateljstvo

Anne Hathaway i Jessica Chastain u novoj najavi za psihološki triler "Mothers' Instinct"

Foto: YouTube

Anne Hathaway i Jessica Chastain u glavnim su ulogama u novom psihološkom trileru Mothers' Instinct za koji je jučer predstavljena prva najava.

Dugo očekivani američki film o prijateljstvu dvaju žena koje prerasta u sukob remake je istoimenog francuskog filma Duelles iz 2018. u režiji Oliviera Masset-Depassea koji je sam po sebi ekranizacija romana Derrière la haine Barbare Abel iz 2012. godine. Uz Hathaway i Chastain u novoj ekranizaciji još glume Josh Charles i Anders Danielsen Lie.

Oskarovke u filmu su najbolje prijateljice i susjede, Alice i Céline, čiji se savršeni životi u predgrađu 1960-ih sruše nakon tragične nesreće u kojoj je stradalo jedno od njihove djece. Priča potom prati kako se obiteljske veze i prijateljstvo ovih žena polako ruše zbog krivnje i paranoje, te se polako otkriva mračna srana majčine ljubavi i posesivnosti.

Snimanje američke verzije u planu je još od listopada 2020. kad ga je režirati trebao redatelj francuske inačice, Masset-Depasse, a novi je redatelj Benoît Delhomme projekt preuzeo tek u lipnju 2022. nakon što ga je prethodni napustio zbog obiteljskih obaveza. Iste godine Neon je kupio prava za američku distribuciju, StudioCanal za Ujedinjeno Kraljevstvo i Irsku, a Amazon MGM Studios za Kanadu, Australiju i Novi Zeland. Unatoč svemu navedenom, Mothers' Instinct još nema zakazan datum premijere u kinima iako StudioCanal navodi da će to biti uskoro.

U nastavku pogledajte prvi trailer za Mothers' Instinct, a na ovoj poveznici možete vidjeti i novi poster. Blitz Cinestar na svojim stranicama navodi da film u našim kinima možemo očekivati 21. ožujka.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala