Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 29.12.
Nove epizode omiljenih serija te odlični filmski naslovi novijeg datuma!

TV Preporuke dana – Petak 29.12.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 29. prosinca.

SERIJE / EMISIJE

Lewis, HTV 2 u 20:35 sati
Noć vještica je, a Hathaway i Lewis su na dužnosti. Ubijena je profesorica Ligiea Willard. Hobsonicu slučaj osobito pogodi budući da su ona i žrtva bile kolegice iz studentskih dana.

Vera, HTV 2 u 22:05 sati
Viša inspektorica Vera Stanhope istražuje smrt nedavno osramoćene televizijske zvijezde koja se na prvi pogled doima kao samoubojstvo.

S obje strane zakona, HTV 2 u 23:40 sati
Kad je istražitelj Adam Guthrie počne ispitivati o njezinom odnosu s Calom Morrisom, Lexie mora donijeti tešku odluku. Prisiljena je voditi dvostruki život i igrati opasnu igru kako ne bi ugrozila svoju djecu.

FILMOVI

Pad Olimpa, RTL u 20:10 sati
Uzbudljivi akcijski triler u kojem pratimo bitku između vještog pripadnika specijalnih jedinica i skupine terorista koji su upali u Bijelu kuću. Zvjezdanu postavu čine Gerard Butler, Aaron Eckhart, Morgan Freeman i Angela Bassett, koji su još jednom pokazali da zaista znaju svoj posao.

Gospoda, HTV 1 u 20:45 sati
Američki iseljenik Mickey Pearson je u Londonu izgradio visoko profitabilno carstvo marihuane. Kad se pročuje vijest da se zauvijek želi maknuti iz tog posla, pokreće se niz zavjera, urota, podmićivanja i ucjenjivanja u pokušaju da se zauzme njegova pozicija.

Umri muški 3, RTL u 22:20 sati
Uobičajeni ritam ljetnog jutra razbija silovita eksplozija bombe. Pripadnici gradske policije su izbezumljeni sve dok im se ne javi tajanstveni Simon i zatraži da se suspendirani policajac John McClane pojavi gol u crnačkom Harlemu s natpisom Mrzim crnce.

Ovog Božića, HTV 1 u 23:15 sati
Priča o obitelji Whitfield, afroameričkoj obitelji koja živi u predgrađu Los Angelesa. Prvi put u sedam godina, sva djeca i njihove bolje polovice okupit će se pod istim krovom za Božić i dok prolaze kroz uspone i padove, oni ponovno otkrivaju što je to što ih čini obitelji.

Wonder Woman 1984, Nova TV u 23:15 sati
Za razliku od prvog filma čija je radnja smještena u vrijeme Drugog svjetskog rata, nastavak priče o Diani Prince smješten je, kako i naslov kaže, u osamdesete godine prošlog stoljeća.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala