Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 22.12.
Nove epizode omiljenih serija te odlični filmski naslovi novijeg datuma

TV Preporuke dana – Petak 22.12.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 22. prosinca.

SERIJE / EMISIJE

Lewis, HTV 2 u 20:15 sati
Lewis i Hathaway pokušavaju riješiti slučaj umorstva Ethana Crofta čije je truplo nađeno u fakultetskoj fontani.

Vera, HTV 2 u 21:45 sati
Joel Kingston je dobar i omiljen policajac iz ugledne policijske obitelji. Otac mu je legendarni Phil Kingston, ugledni policijski narednik. Ali kad Joela Kingstona nađu kako mrtav pluta u jezeru u parku, viša inspektorica Vera Stanhope mora istražiti obje strane zakona kako bi pronašla njegova ubojicu.

S obje strane zakona, HTV 2 u 23:25 sati
Lexie, razočaranoj i prepuštenoj samoj sebi, ne preostaje ništa drugo nego da pristane pomoći gangsterskom šefu Calu Morrisu u tajnoj poslovnoj transakciji. Kad šokantno otkriće ugrozi sigurnost njezine obitelji, ona ponire sve dublje u svijet kriminala.

FILMOVI

Jurski svijet, RTL u 20:15 sati
Radnja je smještena 22 godine nakon događaja koji su se zbili u Jurskom parku. Sada se na otoku Nublaru nalazi pravi tematski park posvećen dinosaurima pod nazivom Jurski svijet i to upravo onakav kakvog je prvobitno zamislio John Hammond. No, ni ova atrakcija nije sasvim bezopasna.

Indiana Jones i kraljevstvo kristalne lubanje, HTV 1 u 20:45 sati
Godina je 1957. i prošlo je puno vremena od posljednje avanture profesora Jonesa (Harrison Ford). On svoje dane provodi vodeći miran život profesora na koledžu, ali zov avanture još jednom je jači. Uskoro se Indiana nađe u potrazi sa kristalnom lubanjom za koju se priča da posjeduje tajanstvene moći. Na putu mu stoji Sovjetski Savez i prelijepa, ali okrutna Irina Spalko (Cate Blanchett).

Johnny English ponovo jaše, RTL u 22:25 sati
U godinama kad su špijuni tajnih službi nestali sa scene, English je svoje vještine brusio u udaljenim dijelovima Azije. Kad tajna služba njezinog veličanstva sazna za planirani napad na kineskog premijera, hitno moraju pronaći neortodoksnog agenta, prije nego se dogodi tragedija i izbije globalni kaos. Kad ga svijet ponovno treba - Johnny English se vraća u akciju.

Kralj Lear, HTV 3 u 22:50 sati
Radnje smještene u fiktivnoj sadašnjosti, Anthony Hopkins glumi vladara vojne diktature u Engleskoj. Ostarjeli kralj priziva katastrofu kad abdicira u korist svojih korumpiranih, ulizničkih kćeri i otjera iskrenu kćer koja ga voli.

Čudo s Hudsona, Nova TV u 23:20 sati
Clint Eastwood donosi nam istinitu priču o Chesleyju Sullenbergeru, pilotu heroju koji uspio prizemljiti avion na rijeku Hudson i time spasio 155 putnika i članova posade od sigurne smrti.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala