Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hit serija Zlatni kavez vraća se na male ekrane
Sejran i Ferit nastavljaju svoju dramatičnu ljubavnu priču, ne propustite ih gledati na Novoj TV

Hit serija "Zlatni kavez" vraća se na male ekrane

Turska uspješnica Zlatni kavez, uzbudljiva, romantična dramska serija snimljena prema istinitom događaju, koja je prošlo ljeto držala gledatelje prikovanima uz male ekrane, na radost brojne publike uskoro se s novim nastavcima vraća na Novu TV!

Glavnu ulogu u njoj tumače prelijepa Afra Saracoglu (Sejran) i glumac koji mami uzdahe diljem svijeta, Mert Ramazan Demir (Ferit). U prijašnjim epizodama, zaljubljeni mladi par koji teži modernom načinu života, Sejran i Ferit mnogo puta iznenadili su gledatelje odlukama koje su donosili prema napucima svojih tradicionalnih obitelji, a one su ih stajale zajedničke sreće. Hoće li se u drugoj sezoni nešto promijeniti i hoće li imati snage suočiti se s novim izazovima koji sup red njima, gledatelji će tek otkriti.

Na kraju prve sezone, baš kad su odlučili da im ništa neće stati na put da ostvare svoju ljubav, ljubomorni Tarik koji želi Sejran samo za sebe, pucao je u Ferita dok je pokušavao odvesti Sejran iz konaka u Gaziantepu. U drugoj sezoni ‘Zlatnog kaveza’ Ferit nastavlja pokazivati da neće odustati od Sejran ni za što na svijetu. Pobjeđuje u borbi za svoju ljubav i mladi par ponovno se vjenča.

Kazim (Diren Polatogullari) prvi put štiti Sejran, govoreći da nikome neće dopustiti da je uzruja. Likovima koji su pronašli svoje mjesto u okrilju Halis age (Cetin Tekindor), račune će u novoj sezoni pokušati pomrsiti Halisova kći Nukhet (Binnur Kaya) koja živi u Londonu, a njezin sin Kaya (Taro Emir Tekin) sada će živjeti s njima u vili.

Kako će se nastaviti romansa dvoje mladih ljudi i koje će još prepreke morati svladati da bi konačno završili jedno drugome u naručju, ne propustite pogledati u drugoj sezoni omiljene serije Zlatni kavez uskoro na Novoj TV!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala