Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflix donosi zanimljivu mini seriju You Are What You Eat: A Twin Experiment
Kako drugačija prehrana djeluje na postotak tjelesne masti, uskoro će nam otkriti jedinstveni eksperiment proveden na blizancima

Netflix donosi zanimljivu mini seriju "You Are What You Eat: A Twin Experiment"

Foto: YouTube

Iz Netflixa početak 2024. godine donosi zanimljivu limitiranu mini seriju You Are What You Eat: A Twin Experiment koja je jučer dobila svoj prvi trailer.

Stručnjaci tvrde da je ono što unosimo u organizam puno važnije od svega ostalog te da plan prehrane može promijeniti cijelu biologiju na nevjerojatan način. Problem kod istraživanja različitih načina prehrane, u potrazi za onim najzdravijim, uvijek jest to što je svatko od nas jedinstven i organizam mu reagira drugačije na raznu hranu. No, što ako uzmemo ljude koji su genetski isti? I tu na scenu stupaju blizanci koji dijele isti DNK kako bi se pokušalo vidjeti je li do hrane ili do gena.

Eksperiment je zato koncipiran na identičnim blizancima od kojih svaki kreće na svoj režim prehrane i provodi određeni životni stil tako da će se nakon osam tjedana istražiti kako hrana utječe na naše tijelo (jedan kreće na prehranu koja uključuje meso i mliječne proizvode, a drugi na prehranu baziranu na povrću).

Ovu zanimljivu dokumentarnu seriju donosi Louie Psihoyos, redatelj hvaljenog dokumentarnog filma The Game Changers iz 2018. godine te Oskarom nagrađen za najbolji dokumentarac 2010. godine (Zaljev).

You Are What You Eat: A Twin Experiment na streaming stiže 1. siječnja 2024. godine, a na lokalnom Netflixu prijevod serije je Ono si što jedeš: Eksperiment s blizancima.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala