Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Horor Crni petak stiže u naša kina
Najseksi muškarac 2023. godine Patrick Dempsey u glavnoj ulozi u slasher hororu koji je oduševio kritiku

Horor "Crni petak" stiže u naša kina

Novi slasher horor s kojim ćete se dobro zamisliti kad idući put budete žurili po popust… ili na večeru.

Crni petak stiže kao savršeni završetak prodajnog ludila koje dolazi u narednim tjednima s velikim i visokim popustima, jer su glavne žrtve ovog slasher hororca oni koju su prouzročili nerede za vrijeme američkog otvaranja popularnog Black Fridaya.

Satiričan, urnebesan, brutalan i bez pardona, Crni petak je old-school slasher horor s modernim duhom, a već je stigao u kina u Sjevernoj Americi. Na Rotten Tomatoesu od kritičara već ima 86%, a kad su u pitanju ovakvi hororci – ocjena od publike može samo na bolje! 

Prvi trailer filma na dinamičan način izmjenjuje simpatičan šarm američkog gradića s jezivim kadrovima serijskog ubojice koji svoje žrtve priprema za najstrašniju večeru ikada. Nakon što neredi na Crni petak završe tragično, misteriozni ubojica inspiriran Danom zahvalnosti terorizira Plymouth – mjesto koje je osnivač tog blagdana. Otimajući stanovnike jednog po jednog, uskoro otkriva zlokobniji blagdanski plan. Hoće li grad otkriti ubojicu i preživjeti blagdane... ili će postati gosti za njegovim uvrnutim blagdanskim stolom?

Redatelj filma je Eli Roth, ikona splatter i slasher horor filmova, poznat po horor klasicima Koliba straha, Hostel, Hostel 2 i erotskom trileru Knock Knock s Keanu Reevesom i Anom de Armas. A u glavnim ulogama igraju Patrick Dempsey, Milo Mannheim te jedna od najpopularnijih tiktokerica današnjice Addison Rae!

Patricka Dempseya upravo je People magazin proglasio najseksipilnijim muškarcem 2023. godine, Milo Mannheim pojavljuje se u spotu „Feather“ Sabrine Carpenter, američke pjevačice i glumice poznate po Disney serijama koja je ove godine otvarala Taylor Swift koncerte na kompletnoj Era turneji, najprofitabilnijoj glazbenoj turneji jedne pjevačice ikada, a Addison Rae nedavno je potpisala ugovor s Netflixom i tako uspješno zakoračila i u filmske vode.   

Crni petak stiže u kino distribuciju 14. prosinca, a do tada – dobar tek, i sretno sa šopingom!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala