Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Filmsko odbrojavanje do Božića: Pickbox TV kanal donosi blagdanske filmove – baš svakog dana
Pridružite se blagdanskom ludilu!

Filmsko odbrojavanje do Božića: Pickbox TV kanal donosi blagdanske filmove – baš svakog dana

Pripremite se za najljepši dio godine uz više od 70 filmova koji će ispuniti sve vaše blagdanske želje i stvoriti pravi božićni ugođaj u vašem domu. Pickbox TV kanal donosi zabavne filmove, nove romantične priče i zanimljive serijale koji će svaki trenutak ispuniti blagdanskim duhom.

Kako bi blagdani bili što posebniji, božićni program Pickbox TV kanala traje sve do 7. siječnja! Pronađite savršeni naslov za druženja s prijateljima ili vikende u društvu obitelji i djece.

NAJSLAĐI BOŽIĆNI FILMOVI OVOG TJEDNA

Recept za savršenu blagdansku večer sadrži topli napitak, udobnu pidžamu i barem jedan od ovih naslova:

Najbolji božićni kolač (Baking Christmas) - ponedjeljak ,11. prosinca u 21:00
Simpatičan film prati majku Patty koje odluči otići u mirovinu što pokrene čitav niz nevjerojatnih događaja. Njezino troje djece organizira božićno natjecanje kako bi odabrali tko će od njih preuzeti obiteljsku pekarnicu.

Božićno svratište (Check Inn to Christmas)utorak, 12. prosinca u 21:00
Julia provodi praznike u prenoćištu svoje obitelji i uplete se u dugogodišnju svađu s konkurencijom. Da stvar bude kompliciranija, konkurencija je neodoljivi momak po imenu Ryan. Možete li predvidjeti što će se dogoditi? Možete – i uživat ćete u tome!

Božićni put kući (The Road Home for Christmas) srijeda, 13. prosinca u 21:00
Lindsey i Wes, konkurentski glazbenici, ostanu bez nastupa za vrijeme blagdana pa krenu zajedno na put. Međutim, neočekivano zajedničko putovanje sve će promijeniti. Tijekom lude avanture par susreće fanatike Djeda Božićnjaku, spašava božićnu priredbu i nastupa na pozornici u Nashvilleu u društvu glazbenih velikana!

Kraljevske zaruke na Božić (A Royal Christmas Engagement)četvrtak, 14. prosinca u 21:00
Lauren, vrijedna izvršna direktorica u marketingu, počinje se zaljubljivati u Paula, konzultanta s kojim mora raditi na svom najvećem projektu dosad. Pred njom je poslovna prilika života, ali uskoro će isplivati tajna koju nitko nije predvidio – karizmatični Paul je zapravo europski princ.

Od kuharice do božićne princeze (A Christmas Princess)petak, 15. prosinca u 21:00
Jessica je kuharica koja živi u modernoj njujorškoj četvrti. Princ Jack, koji je u gradu na godišnjoj božićnoj dobrotvornoj večeri svoje obitelji, treba kuhara za kraljevski događaj u zadnji tren.

Most (Karen Kingsbury's The Bridge)subota, 16. prosinca. i nedjelja, 17. prosinca u 20:15
Vikend donosi divan film u dva nastavka – prvi se prikazuje u subotu, a drugi gledajte već u nedjelju. Dvoje novih studenata, Ryan i Molly, upoznaju se prvi dan nastave i postaju partneri u učenju. The Bridge, lokalna knjižara, postaje neizostavan dio njihovih života kako njihova veza raste. Drugi dio prati Molly i Ryana koji ne mogue zaboraviti najbolje trenutke provedene u knjižari koja je sada uništena u oluji.

USKORO NA PICKBOX TV KANALU

Pratite raspored i svaki dan otkrijte po jedan novi film!

Božić u Nantucketu (Nantucket Noel)
Lagani romantični film prati neustrašivu vlasnicu trgovine igračkama Christinu kojoj se miran život narušava vijestima da poduzetnik planira srušiti pristanište u kojem živi. Suočena s izazovima očuvanja svoje trgovine, radnja postaje zapetljana kada se zaljubljuje u privlačnog Andyja, sina ambicioznog poduzetnika.

Božić koji je srušio rekorde (Record Breaking Christmas)
Ambiciozna Leah prisiljena je putovati za blagdane kako bi istražila planove maloga gradića koji namjerava oboriti nekoliko božićnih rekorda odjednom. Leah se suočava sa svojim skepticizmom kada otkriva čaroliju maloga grada kao i ljubav koja ne poznaje razum. Nekada su upravo posao, ljubav i malo božićne čarolije savršena kombinacija za romantičnu komediju!

Najljepši božićni izlog (Window Wonderland)
Uoči užurbanog božićnog razdoblja Sloan Van Doren i Jake Dooley natječu se kako bi preuzeli ulogu glavnog dizajnera izloga poznate robne kuće na Manhattanu. Tijekom natjecanja u izradi izloga postaje jasno da, iako Sloan uvijek igra po pravilima dok Jake osvaja publiku svojom otvorenošću, između njih postoji kemija. Tko će iz ovog ljubavnog natjecanja izaći kao pobjednik?

Opustite se i provedite blagdane u društvu najmilijih uz božićne filmove i serijale na Pickbox TV kanalu!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala