Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 8.12.
Nove epizode omiljenih serija te odlični filmovi novijeg datuma

TV Preporuke dana – Petak 8.12.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 8. prosinca.

SERIJE / EMISIJE

Lewis, HTV 2 u 20:15 sati
U četvrtoj sezoni popularne serije gledatelji će imati priliku pratiti inspektora Robbieja Lewisa i njegova pomoćnika Hathawaya u nastojanju da riješe nove slučajeve ubojstva u Oxfordu.

Vera, HTV 2 u 21:50 sati
Viša inspektorica Vera Stanhope (Brenda Blethyn) vraća se u velikom stilu u 12. sezoni punoj ubojstava i zapleta u uzbudljivim novim epizodama.

John River: Između živih i mrtvih, HTV 2 u 23:25 sati
River je uvjeren da je Steviena istraga eksploatacije ilegalnih imigranata ključna za otkrivanje njezina ubojice. Daljnje ispitivanje osobe bliske timu otkriva sustav imigracijskih slučajeva koji može voditi na veoma zanimljiva mjesta.

FILMOVI

Indiana Jones i ukleti hram, HTV 1 u 20:45 sati
Drugi Spielbergov film o slavnom arheologu i stručnjaku za okultno, Indiani Jonesu, koji ovaj put traži sveti dragi kamen kako bi spasio izgubljenu djecu.

Ledeni ubojica, RTL u 21:50 sati
Arthur Bishop (Jason Statham) je elitni ubojica strogog reda, s jedinstvenim talentom za čisto uklanjanje meta. Taj posao zahtjeva profesionalno savršenstvo i potpunu nevezanost, a Bishop je u tome najbolji. Međutim, kada ubiju njegovog mentora i prijatelja Harryja Bishop je itekako vezan.

Logan Lucky, Nova TV u 23:20 sati
Priča o dvojici braće koji planiraju izvesti veliku pljačku tijekom NASCAR utrke. U glavnim su ulogama Channing Tatum i Adam Driver, a odličnu glumačku ekipu čine još i Daniel Craig, Riley Keough, Seth MacFarlane, Sebastian Stan, Katie Holmes i sve popularnija Katherine Waterston.

Čuvaj me s leđa, RTL u 23:20 sati
Darius Kincaid je najtraženiji plaćeni ubojica na svijetu, a vrhunski tjelohranitelj Michael Bryce ima zadatak štititi ga. Ništa naravno ne krene po planu jer Darius je Brycov zakleti neprijatelj. Njih dvojica godinama su se gledali preko nišana, a sada moraju biti nerazdvojni.

Bračne svađe, HTV 1 u 23:20 sati
Radnja filma vrti se oko dva bračna para čiji se sinovi potuku u školi, pa se roditelji odluče sastati, porazgovarati i intervenirati. No, umjesto da taj mali incident riješe civilizirano, dogodi se upravo suprotno! Spletom okolnosti između roditelja dođe do još jednog incidenta, ali malo većih razmjera.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala