Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dolores koristi Dikana za karijeru u Hollywoodu?
Glumica se uselila u stan 37 godina starijeg poduzetnika koji joj navodno sređuje pravu karijeru

Dolores koristi Dikana za karijeru u Hollywoodu?

PIŠE: Dario Petruševski                
Foto: Story

Dok Josip Radeljak i Dolores Lambaša krstare Jadranom, mediji pronalaze nove skrivene razloge njihova druženja koje je zapljusnulo hrvatsko medijsko nebo. Ambiciozna glumica navodno silno želi u Hollywood, što je otvoreno priznala u nekoliko intervjua, a Dikan je u toj operaciji vrlo bitna karika, naravno, jer poznaje bitne i utjecajne ljude.
 
Točnije, radi se o producentici Mirjani Mijojlić, koja je dvadesetak godina živjela i radila u Hollywoodu te surađivala na brojnim filmovima i serijama. Riječ je o Dikanovoj dugogodišnjoj prijateljici koja bi glumici mogla biti prva prava veza u probitku na inozemno tržište, a s kojom je Dolores, uz Dikanovo budno oko, krstarila Jadranom proteklih dana. Glumica joj je pjevala, recitirala "Pjesmu nad pjesmama" i činila sve kako bi pokazala svoj raskošan talent koji je, doduše, puno veći utisak ostavio na vremešne glumce i poduzetnike, nego redatelje ili druge ljude koji bi je mogli dovesti do pravog poslovnog uspjeha.
 
 
Dolores se, usput rečeno, ovih dana uselila u Dikanov stan na Cvjetnom trgu, iz kojeg je prije dvije godine neslavno izbačena Vlatka Pokos. Paparazzi su "uhvatili" nosače njezinih stvari koje će, očito, u ormaru stajati zajedno s Vlatkinima. Radeljak, naime, bivšoj supruzi još nije vratio odjeću, pa tabloidi željno iščekuju "situaciju iz snova" - Dolores u Vlatkinoj odjeći, a onda i Vlatkino višemjesečno preseravanje po novinama i izigravanje najveće žrtve u svemiru. Tko zna, možda padne i koji šamar!
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala