Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kim Kardashian nastavlja svoj glumački put i to u novoj drami Ryana Murphyja
Zaigrat će odvjetnicu specijaliziranu za razvode u seriji streaminga Hulu

Kim Kardashian nastavlja svoj glumački put i to u novoj drami Ryana Murphyja

Foto: Depositphotos

Nakon uloge u 12. sezoni antologijske serije Američka horor priča te vijesti o njezinom novom filmu The Fifth Wheel, Kim Kardashian nastavlja svoj glumački put!

Poznata Kardashianka tako će ponovno surađivati s Ryanom Murphyjem, tvorcem Američke horor priče, na njegovoj novoj dramskoj seriji zasad nepoznatog imena koju radi za streaming servis Hulu. Kardashian će glumiti uspješnu odvjetnicu specijaliziranu za razvode u isključivo ženskoj tvrtki u Los Angelesu, a za scenarij su zaduženi Jon Robin Baitz i Joseph Baken – i to je zasad sve što je poznato o tom projektu.

Ova serija s Kardashian u glavnoj ulozi prvi je Murphyjev projekt za Disney nakon što je u lipnju sklopio unosan ugovor s njima nakon odlaska od Netflixa s kojim je radio pet godina. Odlazak u Disney nikoga nije začudio jer se time ponovno pridružio dugogodišnjoj suradnici Dani Walden koja je jedna od predsjednica u Disney Entertainmentu.

Kardashian trenutno radi na već spomenutoj komediji The Fifth Wheel, u kojoj glumi autsajdericu u grupi svojih prijateljica, te čija je prava nakon dugih pregovora prošlog mjeseca kupio Netflix.

Kim Kardashian tijekom godina prometnula se kao uspješna poslovna žena koja osim svoje reality emisije The Kardashians ima i popularnu liniju donjeg rublja Skims, a sve je oduševila svojom ulogom u novoj sezoni AHS-a podnaslova Delicate, u kojoj glumi uz Emmu Roberts.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala