Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Liga pravde ponovno suočena s krizom u filmovima Justice League: Crisis on Infinite Earths
Objavljen je trailer za prvi film u animiranoj trilogiji koji stiže sljedeće godine

Liga pravde ponovno suočena s krizom u filmovima "Justice League: Crisis on Infinite Earths"

Stiže kriza u DC-jev animirani serijal Tomorrowverse! Warner Bros. Entertainment objavio je novi trailer za nadolazeću animiranu trilogiju Justice League: Crisis on Infinite Earths. Tri filma temeljit će se na legendarnom serijalu stripova Marva Wolfmana i Georgea Péreza iz 1985. i 1986. godine, a prvi film bi trebao biti objavljen sljedeće godine.

Trailer nam otkriva kako je DC-jeve junake okupio lik po imenu Monitor. Monitor govori o tome kako junaci žive u multiverzumu, a kao u strip serijalu, trailer prikazuje Tomorrowverse Supermana sa starijom verzijom Čovjeka od čelika iz paralelnog svijeta.

Monitor također govori Supergirl da je potrebna - u originalnoj seriji stripova, Supergirl je završila tako što se žrtvovala. Trailer nam prikazuje svijet koji se briše iz postojanja, a naši junaci užasnuto gledaju kako se svjetovi diljem multiverzuma uništavaju.

Nadolazeća animirana trilogija neće biti prvi put da obožavatelji vide ovu kultnu seriju stripova oživljenu. Arrowverse je 2019.-2020. također je prilagodio priču Crisis on Infinite Earths. Zajedno s likovima iz Arrowversea, crossover je sadržavao pojavljivanja drugih verzija DC likova, uključujući Toma Wellinga kao Clarka Kenta, Kevina Conroya kao Brucea Waynea i Johna Wesleyja Shippa kao Flasha. Baš poput stripa i nadolazeće animirane verzije, junake Arrowversea okupio je Monitor (LaMonica Garrett) kako bi spasili multiverzum.

Prvi film iz animirane trilogije Justice League: Crisis on Infinite Earths bit će objavljen 2024. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala