Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Još jedna najava za Aquaman and the Lost Kingdom, u kinima prije Božića
Najnovija epska DC avantura u kina stiže 21.12.

Još jedna najava za "Aquaman and the Lost Kingdom", u kinima prije Božića

Foto: YouTube

Warner Bros. objavio je najnoviji trailer za svoju novu DC avanturu Aquaman the Lost Kingdom koji izgleda epski, a donosi i neke nove scene.

U nastavku Aquamana vraćaju se redatelj James Wan i sam Arthur Curry iliti Aquaman Jason Momoa koji uči balansirati između svojih dužnosti Kralja Atlantide i posvećenog oca, kao i ostala poznata ekipa koju čine Patrick Wilson kao Aquamanov polubrat Orm i njegov neprijatelj koji će morati uskočiti u jednu sasvim novu ulogu, Amber Heard kao Kraljica Atlantide Mera i majka novog prijestolonasljednika, Nicole Kidman je snažna Atlanna koja ima srce ratnice te Yahya Abdul-Mateen II koji je kao glavni negativac Black Manta odlučniji nego ikada osvetiti očevu smrt, uništiti Aquamana i njegovu obitelj te cijelu Atlantidu. Tu su još i Dolph Lundgren kao kralj Nereus i Randall Park kao doktor Stephen Shin.

Nakon što je već jednom propustio pobijediti Aquamana, Black Manta još uvijek ima snažnu želju osvetiti očevu smrt i uništiti sve do čega je Aquamanu stalo. Ovaj put, odlučniji nego ikad, uz sebe ima i moć mističnog Crnog Trozupca koji ima drevnu, zlokobnu snagu. Aquaman će se ovaj put morati pomiriti sa svojim zatočenim polubratom Ormom, bivšim Kraljem Atlantide, inače će svi i sve biti uništeno.

Scenarij za nastavak najuspješnijeg DC filma napisao je David Leslie Johnson-McGoldrick, a u ostalim ulogama su Temuera Morrison, Ben Affleck, Vincent Regan, Indya Moore, Pilou Asbak, Jani Zhao, Ricardo Molina, Grant Huggair, Tianyi Kiy i Judy Blackett.

Aquaman the Lost Kingdom u Hrvatskoj ima službeni prijevod Aquaman i izgubljeno kraljevstvo i u redovitoj distribuciji u kinima će se naći od 21. prosinca. U nastavku pogledajte najnoviji trailer te poster na kojem se nalaze Momoa i Wilson kao Aquaman i Orm.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala