Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Julianne Moore spletkari u prvoj najavi mini-serije Mary & George
U povijesnoj drami predstavljenoj prvim teaser trailerom također glumi Nicholas Galitzine

Julianne Moore spletkari u prvoj najavi mini-serije "Mary & George"

Julianne Moore je bacila oko na prijestolje u novom teaser traileru za mini-seriju Mary & George. Kroz sedam epizoda će Moore glumiti ambicioznu Mary Villiers, koja ima želju za moći, ali ju kao žena u Engleskoj u Jakobinskom periodu, nikada neće moći ostvariti.

Međutim, Mary ima sina Georgea (Nicholas Galitzine), koji je zgodan, karizmatičan i potpuno odan svojoj majci, kojoj ispunjava sve prohtjeve. Sve se okreće u njihovu korist kada George uhvati pažnju kralja Jamesa I (Tony Curran).

Serija se temelji na istinitim likovima. Mary Beaumont je bila bez prebijenog novčića kada se udala za imućnog farmera Sir Georgea Villiersa, kojem je rodila četvero djece. Najveći potencijal vidjela je u svom drugom sinu Georgeu te mu je osigurala najbolju moguću edukaciju. On je privukao pažnju novog engleskog kralja Jamesa I te postao njegov favorit. Navodno je to favoriziranje ponekad uključivalo i donos intimne naravi.

George je uspio postići veliku političku moć te je postao prvi vojvoda Buckinghama te se također sprijateljio s Jamesovim sinom Charlesom te nastavio raditi na svom utjecaju i kada je Charles preuzeo prijestolje. No planovi da preuzme veću moć, koje je imala njegova majka, na kraju se nisu ostvarili.

Serija se temelji na knjizi The King's Assassin, koju potpisuje Benjamin Woolley. Seriju je stvorio D.C. Moore, a režirao Oliver Hermanus. Mary & George bi trebali stići na Starz tijekom sljedeće godine, ali još nije otkriven točan datum.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala