Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 17.11.
Nove epizode omiljenih serija te odlični filmovi od kojih se izdvaja prigodni "Šesti autobus"

TV Preporuke dana – Petak 17.11.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 17. studenog.

SERIJE / EMISIJE

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 20:15 sati
Kad pisca knjige koja je pokrenula potragu za blagom diljem zemlje nađu mrtva, Barnaby mora otkriti tragove kako bi pronašao ubojicu u grupi predanih tragača.

Istrage Adama Dalgliesha, HTV 2 u 21:50 sati
Prva epizoda druge sezone počinje pronalaskom mrtvog tijela mlade žene u zabačenom dijelu Norfolka.

John River: Između živih i mrtvih, HTV 2 u 23:25 sati
Kada mu karijera i pristup Stevienu slučaju počnu ovisiti o psihijatrijskom nalazu, River nikomu ne smije reći da neslužbeno istražuje Stevienu smrt.

FILMOVI

Šesti autobus, HTV 1 u 20:15 sati
Hoće li istina o Vukovaru ikad biti poznata? Imamo li hrabrosti saznati je? Otkrivanje ili privid? U svijetu gdje je istina jednog čovjeka laž drugog. U svijetu u kojem se postavlja mnogo pitanja, u svijetu koji nije onakav kakav se čini… Potraga za istinom, film o buđenju, film o slobodi…

Jedriličarke s broda Maiden, HTV 3 u 21:10 sati
Godine 1989. 24-godišnja Tracy Edwards postala je skiperica prve ženske posade u povijesti prekooceanske jedriličarske utrke Whitbread, danas poznate pod nazivom Ocean Race.

Između života i smrti, HTV 1 u 22:40 sati
Radnja filma se zbiva na početku 1990-ih godina. Okružen ozlijeđenima i umirućima, bolničar hitne pomoći Frank živi u urbanom noćnom svijetu, boreći se protiv nagomilane težine niza godina spašavanja i gubljenja života. Film prati tijek 56 sati u Frankovom životu.

Super Troopers 2, RTL u 23 sata
Super murjaci stižu u Kanadu gdje bi trebali osnovati policijsku postaju u regiji koja bi se trebala odvojiti od Kanade i pridružiti se Sjedinjenim Američkim Državama. Naravno, ta situacija neće proći tako glatko i ovi policajci morat će dati sve od sebe kako bi održali red i osigurali mirnu tranziciju.

Obitelj Miller, Nova TV u 23:20 sati
David je sitni diler koji se ne voli previše isticati. Kada ga napadnu huligani i ukradu mu sav novac i zalihu robe koju prodaje nađe se u nemilosti svojeg dobavljača. Kako bi mu nadoknadio počinjenu štetu, David je prisiljen prokrijumčariti veliku količinu droge iz Meksika. Svjestan da sam ne može uspješno odraditi misiju, pa nagovori svoje susjede da mu pomognu i glume njegovu savršenu obitelj.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala