Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Prekrasna stop-motion animacija u prvoj najavi za Pokémon Concierge
Netflix je predstavio svoju novu seriju čiji će vas trailer osvojiti, a na streaming stiže krajem godine

Prekrasna stop-motion animacija u prvoj najavi za "Pokémon Concierge"

Foto: YouTube

Dobrodošli u Pokémon Resort!

Netflix je jučer predstavio prvi trailer za svoju novu seriju o Pokémonima, a riječ je o prekrasnoj, stop-motion animaciji (kadar-po-kadar) naslova Pokémon Concierge u kojoj je sve podređeno Pokémonima i njihovoj relaksaciji i sreći.

Trailer nas upoznaje s Haru koja tek stiže u odmaralište kako bi saznala da je njezin posao zapravo pobrinuti se da se Pokémoni osjećaju ugodno i opušteno. Pritom sreće Pokémone za koje nikad nije mislila da će ih upoznati, a jedan od njezinih najbližih postaje – Psyduck. Pritom je Haru zabrinuta kako će zaista pomoći Pokémonima kad joj ne mogu reći kako se zaista osjećaju, na što joj kolegica odgovara da to ne čine niti ljudi!

Haru će, uz druženje s novim Pokémonima, sve više otkriti i sama o sebi i osjećati se sretnije. U najavi vidimo i hrpu poznatih Pokémona među kojima su Pikachu, Eevee, Dragonite, Magikarp, Bulbasaur, Snorlax… a čeka nas ih još mnogo više.

Pokémon je jedna od najpopularnijih japanskih franšiza u svijetu. Prvi put lansirana još 1996. godine kroz godine je stekla hrpu obožavatelja – sad je već riječ o nekoliko generacija, a svima je zajednička strast prema ovim bićima koje nalazimo u kartaškim igrama, raznoj memorabiliji, animiranim serijama i filmovima.

Režiju potpisuje Iku Ogawa, scenarij Harumi Doki, a pjesmu u traileru Have a Good Time Here pjeva popularna japanska pjevačica Mariya Takeuchi. U originalnoj, japanskoj verziji glasove su glavnim likovima posudili Rena Nōnen, Ai Fairouz, Okuno Eita i Takemura Yoshiko, a u engleskoj Karen Fukuhara, Imani Hakim, Josh Keaton i Lori Alan.

Pokémon Concierge na Netflix nam stiže 28. prosinca s četiri epizode u japanskoj i engleskoj verziji.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala