Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Duhovi tinejdžera rješavaju zločine i bore se protiv demona u seriji Dead Boy Detectives
Spin-off priče "Sandman" Neila Gaimana predstavljen trailerom, stiže sljedeće godine

Duhovi tinejdžera rješavaju zločine i bore se protiv demona u seriji "Dead Boy Detectives"

Netflix je predstavio prvu najavu za svoju nadolazeću seriju Dead Boy Detectives, koja se temelji na popularnoj priči Neila Gaimana. Željno iščekivana spin-off priča Gaimanovog Sandmana predstavila je prve kadrove, koji su nam otkrili i glavne likove.

U središtu nadnaravne priče nalaze se tri glavna lika: George Rexstrew kao Edwin Payne, Jayden Revri kao Charles Rowland i Kassius Nelson kao Crystal Palace. U središtu akcije su dva duha, Edwin i Charles, koji se nisu poznavali dok su bili na životu, ali su se sprijateljili u onom zagrobnom i zajedno pokrenuli zagrobnu detektivsku agenciju.

Službeni opis serije otkriva:

U ovoj novoj nadnaravnoj seriji smještenoj u svemir Sandmana, dvoje tinejdžera pronalaze jedno drugo u smrti... i učinit će sve da ostanu zajedno - uključujući bijeg od zlih vještica, pakla i same smrti. Uz pomoć vidovnjakinje po imenu Crystal (Kassius Nelson), moraju raditi zajedno kako bi razriješili neke od najzagonetnijih paranormalnih slučajeva svijeta smrtnika.

U glumačkoj ekipi također se nalaze Lukas Cage, Yuyu Kitamura, Briana Cuoco, Ruth Connell i Jenn Lyon.

Likove Edwina i Charlesa već smo imali prilike upoznati i to u trećoj sezoni serije Doom Patrol, gdje su ih glumili Sebastian Croft i Ty Tennant. Prošle je godine odlučeno kako će priča dobiti svoju samostalnu ekranizaciju, ali je HBO relativno brzo od toga odustao pa je Netflix ove godine preuzeo prava na sebe.

Za sada nije otkriven datum premijere nove nadnaravne serije, ali se ona očekuje tijekom sljedeće godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala