Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Millie Bobby Brown bježi od zmaja u najavi filma Damsel
Novi fantastični film predstavljen je teaser trailerom, također glume Angela Basset i Robin Wright

Millie Bobby Brown bježi od zmaja u najavi filma "Damsel"

Netflixov nadolazeći fantastični akcijski film Damsel predstavljen je prvim teaser trailerom, a kako se čini, Millie Bobby Brown će morati poraditi na svojim vještinama želi li preživjeti u novom igranom filmu. Uz zvijezdu serije Stranger Things, u filmu će glumiti Angela Bassett i Robin Wright.

U filmu Damsel, Brown glumi mladu princezu Elodie, koja je dobila zadatak da se uda u dogovorenom braku. Srećom po nju, Elodien budući suprug činio joj se kao muškarac iz snova. Nakon što je otputovala u svoj novi dom, otkriva da je njezin princ šarmantni sve samo to ne te da su je on i njegova obitelj doveli onamo u zlokobne svrhe.

Dugujući ogroman dug drevnom zmaju, Elodiena nova obitelj planira je žrtvovati zvijeri kao oblik plaćanja. Bačena u jamu bez ikoga na koga bi se mogla osloniti, mlada će žena morati postati vlastita spasiteljica ako ima ikakve nade za preživljavanje. Trailer prikazuje Elodien ples sa zmajem, pronalaženje puta u zamračenom labirintu dok izbjegava vatreni bijes divovskog reptila. U onome što joj je kraljica Isabelle (Wright) objasnila kao ništa drugo nego njezinu dužnost da štiti kraljevstvo kojemu - do prije nekoliko dana - nije ni bila dio. Kraljevstva će se sukobiti u igranom filmu dok Elodie bude ispunjavala zadatak, ali ne na način na koji su se kraljica i njezini podanici nadali.

Uz Basset i Wright kao Lady Bayford i kraljica Isabelle, u ostatku glumačke ekipe nalaze se Nick Robinson kao Elodieni zaručnik princ Henry, Ray Winstone kao Kralj, Brooke Carter kao mlađa sestra princa Henryja i Ricky Guillart kao Sir Oded. Glumačkoj postavi pridružuju se Saif Mohsen, Shohreh Aghdashloo, Elmano Sancho, Sam Sharma, Sonya Nisa i Erickson Santos Gomes.

Redatelj 28 Weeks Later, Juan Carlos Fresnadillo režira ovaj Netflixov akcijski film, dok je Dan Mazeau (Fast X) napisao scenarij. Film Damsel na Netflix bi trebao stići tijekom 2024. godine, točan datum još nije otkriven.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala