Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rebel Moon – Part One Zacka Snydera u odabranim kinima prije premijere na streamingu
Akcijska avantura na Netflix stiže 22.12., a navodno je dio istog svemira kao i Snyderov "Army of the Dead"

"Rebel Moon – Part One" Zacka Snydera u odabranim kinima prije premijere na streamingu

Foto: YouTube

Nova svemirska avantura Zacka Snydera Rebel Moon – Part One: A Child of Fire dobila je ekskluzivnu kino premijeru u odabranim državama tjedan dana prije dolaska na Netflix.

Rebel Moon – Part One: A Child of Fire u kinima će se tako naći isključivo na 70mm od 15. do 21. prosinca i to samo u Los Angelesu (Egyptian Theatre), New Yorku (Paris Theater), Torontu (TIFF Bell Lightbox) i Londonu (Prince Charles Cinema) prije premijere na streamingu 22. prosinca. Snyder je nedavno čak izjavio kako su Rebel Moon – Part One i njegov prijašnji Netflixov zombi film Army of the Dead dio istog svemira.

Radnja Snyderovog novog epskog filma fokusirana je na tajanstvenu mladu ženu Koru (Sofia Boutella) koja živi u mirnoj koloniji na rubu galaksije te koja dobije zadatak pronaći ratnike koji će se moći boriti protiv nadolazeće invazije strašnog tiranina Regenta Balisariusa (Fra Free). U potrazi za vojskom ona će formirati malu skupinu ratnika – autsajdera, seljaka i siročadi iz raznih svjetova kojima je svima zajednička potreba za osvetom i iskupljenjem. Bitka za galaksiju kreće.

Snyder je Rebel Moon zamislio još davno i inspiraciju je imao za Star Wars svijet, ali od takvog projekta je odustao kad je Disney napravio akviziciju Lucasfilma prije 11 godina. Malo-pomalo i projekt od 172 stranice dogovorom je podijeljen na dva filma jer bi inače Rebel Moon trajao oko tri sata tako da drugi dio, punog naziva Rebel Moon – Part Two: The Scargiver, očekujemo sljedeće godine. Osim navedenog, Snyder radi i na dvije verzije svakog od ta dva filma: jedna za sve gledatelje, a druga će biti eksplicitnija i više namijenjena odraslima – te će trajati barem 60 minuta dulje od obične verzije.

U ostalim ulogama nalaze se velika glumačka imena te ona nešto manje poznata: Charlie Hunnam, Djimon Hounsou, Ray Fisher, Anthony Hopkins, Ed Skrein, Michiel Huisman, Doona Bae, Jena Malone, Staz Nair, E. Duffy, Charlotte Maggi, Cleopatra Coleman, Cary Elwes, Corey Stoll, Sky Yang i drugi.

Rebel Moon – Part One: A Child of Fire na Netflix nam dakle stiže 22. prosinca (službeni hrvatski prijevod je Rebel Moon, prvi dio: Dijete vatre), a Rebel Moon – Part Two: The Scargiver očekujemo 19. travnja sljedeće godine. Pogledajte i novi službeni poster za prvi dio.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala