Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jon Hamm je na tragu Juno Temple u najavi nove sezone serije Fargo
U najnovijoj sezoni antologijske serije također glume Jennifer Jason Leigh, Joe Keery i Dave Foley

Jon Hamm je na tragu Juno Temple u najavi nove sezone serije "Fargo"

David Rysdahl prima neke teške vijesti u službenom traileru za petu sezonu FX-ovog Farga. Sjedeći nasuprot istražitelju, Rysdahlov blagi Wayne Lyon otkriva da njegova žena Dot (Juno Temple) vodi dvostruki život.

Najava prepuna akcije prikazuje Dot u stilu Sam u kući smicalica dok izbjegava dvojicu otmičara, ali i zakon jer pokušava zadržati svoju prošlost tajnom. Na nesreću za Dot, ne samo da joj je na tragu stroga svekrva Lorraine (Jennifer Jason Leigh), već je i na meti samoproglašenog najboljeg šerifa, Roya Tillmana (Jon Hamm) ), koji joj dišu za vratom.

Trailer, koji ima neke vrlo jake naglaske srednjeg zapada, također otkriva Joea Keeryja koji glumi šerifovog nesretnog sina, Gatora Tillmana, Lamornea Morrisa kao zamjenika Witta Farra, Sama Spruella kao korisnog skitnicu Olea Muncha, Richu Moorjani kao zamjenicu Indiru Olmstead te Davea Foleyja kao Danisha Gravesa, Nicka Gomeza kao agenta Joaquina i Jessicu Pohly kao agenticu Meyer.

Peta sezona FX-ove kritički hvaljene antologijske serije izgleda da će biti jednako komedijski usmjerena i dramatična kao i četiri dijela koji su joj prethodili. Poznati po tome što su u prethodnim sezonama koristili neka od najvećih imena u biznisu, uključujući Mary Elizabeth Winstead, Ewana McGregora i Chrisa Rocka, ljudi koji produciraju seriju ponovno su to učinili s novom glumačkom ekipom. S jedinstvenom produkcijom, serija se izdvaja od drugih svojim antologijskim prikazom izmišljenih zločina na Srednjem zapadu koji su se događali desetljećima.

Seriju je stvorio Noah Hawley, a ona je zapravo krenula s televizijskom adaptacijom istoimenog oskarovskog filma Joela i Ethana Coena iz 1996., a braća sudjeluju u seriji kao izvršni producenti.

FX kreće s prikazivanjem serije Fargo 21. studenog u 22 sata, a sljedeći će dan biti dostupna na streaming platformi Hulu.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala