Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Novi trailer i poster za Leave the World Behind otkrivaju katastrofu
U prosincu stiže fantastična drama prema bestseleru Rumaana Alama, kod nas prevedene "Ostavi svijet za sobom"

Novi trailer i poster za "Leave the World Behind" otkrivaju katastrofu

Foto: YouTube

Tri tjedna nakon kratkog teaser trailera za fantastičnu dramu Leave The World Behind iz Netflixa je jučer stigao i prvi službeni trailer koji otkriva detalje o radnji – barem koliko su oni mogući kod ovog filma.

Leave the World Behind snimljen prema istoimenom bestseleru Rumaana Alama u Hrvatskoj je preveden Ostavi svijet za sobom i apokaliptična je priča većinom fokusirana na likove i njihovo snalaženje pri potencijalnoj katastrofi. Pritom svakako vrijedi spomenuti kako ćemo u filmu gledati vrhunsku glumačku ekipu koju čine Julia Roberts, Ethan Hawke, Mahershala Ali, Myha’la Herrold te Kevin Bacon.

Radnja kreće s bračnim parom Sandford, Amandom i Clayem, koji sa svoje dvoje djece odlaze na ljetovanje u naizgled idiličnu kuću na osamljenom mjestu. I dok se obitelj zabavlja i sve se čini normalno, jedne večeri na vrata im pokuca dvoje stranaca koji tvrde da su vlasnici kuće te mole za smještaj jer se u gradu počelo događati nešto čudno. U traileru možemo vidjeti da se spominju cyber napadi, ali još uvijek nije dovoljno precizno je li to istina ili su im stranci došli nauditi.

Što je istina saznat ćemo krajem studenog kad film stigne u odabrana kina, odnosno početkom prosinca kad stiže na streaming. Režiju potpisuje Sam Esmail koji je napravio adaptaciju scenarija prema Alamovom romanu.

Leave The World Behind na Netflix stiže 8. prosinca, a u nastavku pogledajte službeni trailer te novi poster na ovoj poveznici.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala