Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gemmu Arterton i Nathana Stewarta-Jarretta proganja prošlost u najavi serije Culprits
U nadolazećoj seriji seriji također glume Kirby Howell-Baptiste, Kevin Vidal i Eddie Izzard

Gemmu Arterton i Nathana Stewarta-Jarretta proganja prošlost u najavi serije "Culprits"

Postoji vrlo malo stvari u koje možete biti sigurni u životu, a jedna od njih je da će vas prošlost kad-tad sustići. Upravo to se događa i protagonistu serije Culprits, koji je iza sebe ostavio kriminalnu prošlost, ali je se nije uspio zauvijek riješiti. Upravo to nam otkriva i prvi objavljeni trailer za seriju.

Trailer jasno pokazuje da, iako priča ima pljačku kao glavni element, stvarna pljačka se već dogodila i ono čemu ćemo svjedočiti jesu posljedice te pljačke. Što rade pljačkaši banaka nakon što uspiju ostvariti svoj plan i ukrasti gomilu novca? Za Joea (Nathan Stewart-Jarrett) to nisu bile pješčane plaže i margarite. Jednostavno se odlučio za miran život u predgrađu s mužem i djecom.

Problem s kojim će se Joe susresti jest taj što je osoba koja oštećena tom pljačkom uspjela ući u trag i počela ubijati sve koji su bili umiješani, što dovodi Joea i njegovu obitelj u opasnost. Unatoč ozbiljnim implikacijama priče, trailer također pokazuje da će serija biti crna komedija, uz kombinaciju smiješnih i uzbudljivih epizoda.

Tvorac serije J Blakeson rekao je kako je pristup seriji antologijskog tipa, u smislu da su odlučili ne pripremati buduće sezone, već raditi na jednoj i onda nastaviti samo ako publika dobro reagira.

Glumačku ekipu serije Culprits također čine Gemma Arterton, Kirby Howell-Baptiste, Ned Dennehy, Baeyen Hoffman, Maria Nash, Mark Field, Grant Masters, Kosha Engler i Eddie Izzard.

Premijera serije na Disney+ u Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj očekuje se 8. studenog, dok na Hulu stiže 8. prosinca.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala