Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pogledajte kako prinčevi William i Harry izgledaju u 6. sezoni Krune
1. dio finalne sezone ima 4 epizode i na streaming stiže 16. studenog

Pogledajte kako prinčevi William i Harry izgledaju u 6. sezoni "Krune"

Foto: YouTube

Nakon najava za šestu i ujedno finalnu sezonu hit dramske serije Kruna, Netflix je jučer otkrio i fotografije sa snimanja na kojima možemo vidjeti glumce koji su utjelovili prinčeve Williama i Harryja.

Svaka sezona Krune pratila je novu eru u kraljevskoj obitelji pa će šesta sezona gledatelje odvesti u kasne 1990-e s tim da će prvi dio pratiti romantičnu vezu između princeze Diane i Dodija Fayeda, sve do njihove smrti. Osim detalja oko veze i tragične automobilske nesreće, Netflix navodi kako će nova sezona istražiti i tada relativno nepoznate živote prinčeva.

„Princ William nakon majčine se smrti pokušava nositi s time i ponovno se snaći na Eton koledžu, a monarhija se našla usred osuda javnog mišljenja. Kraljica je sve bliže zlatnom jubileju pri čemu razmišlja o budućnosti monarhije uz brak Charlesa i Camille te uz početak nove kraljevske ljubavne bajke koja kreće s Williamom i Kate“, stoji u detaljnijem opisu sezone.

U šestoj će sezoni tako prinčeve glumiti po dva različita glumca, jedan mlađi i jedan stariji pa će tako Rufus Kampa glumiti princa Williama u prvom dijelu, a Ed McVey u drugom, dok će princa Harryja u prvom dijelu utjeloviti Fflyn Edwards , a u drugom Luther Ford. Ulogu Kate Middleton ima Meg Bellamy. Imelda Staunton glumi kraljicu Elizabetu II, Elizabeth Debicki gledamo kao princezu Diana, Jonathan Pryce je princ Phillip, Dominic West princ Charles, a Olivia Williams glumi Camillu Parker-Bowles.

Prvi dio šeste sezone Krune na Netflixu će biti dostupan od 16. studenog, a drugi dio (tek) od 14. prosinca.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala