Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Službeni trailer za Scott Pilgrim Takes Off oduševio obožavatelje
Anime serija s 8 epizoda na Netflix stiže za mjesec dana!

Službeni trailer za "Scott Pilgrim Takes Off" oduševio obožavatelje

Foto: YouTube

Samo mjesec dana dijeli nas do dolaska anime serije Scott Pilgrim Takes Off na streaming servis Netflix koji je obožavatelje jučer oduševio i prvim službenim trailerom.

Prvi teaser sredinom kolovoza već je izazvao pozitivne reakcije, a službeni trailer samo je dodatno potvrdio koliko se ova anime serija jedva čeka – te da je dobro da je serijal grafičkih romana dobio animiranu verziju, a ne još jednu igranu kao što je to bilo 2010. godine filmom Scott Pilgrim protiv svijeta.

Scott Pilgrim u seriji upoznaje djevojku svojih snova, Ramonu Flowers, ali onda sazna da mora pobijediti njezinih zlih sedam bivših. I tek onda postaje komplicirano jer Scott s Ramonom, njezinim zlim bivšima i njihovim prijateljima odlazi na sasvim novo, tajanstveno putovanje puno akcije kako bi – pronašli ljubav.

Autor grafičkih romana Bryan Lee O'Malley radio je i scenarij za seriju s BenDavidom Grabinskijem i njih su dvojica također njezini showrunneri. Redatelj igranog filma Edgar Wright na anime verziji je jedan od producenata i jako je zadovoljan onime što su napravili, pogotovo jer je ekipa iz igranog filma ostala u prijateljskim odnosima pa je snimanje serije bilo pravo zadovoljstvo. Većina glumaca iz igranog filma tako se vratila u animiranoj verziji i posudila svoje glasove: Michael Cera je Scott Pilgrim i Mary Elizabeth Winstead je Ramona, a tu su još Chris Evans, Jason Schwartzmen, Satya Bhabha, Brie Larson, Aubrey Plaza, Ellen Wong, Anna Kendrick i Julian Cihi.

Serija Scott Pilgrim Takes Off sa osam epizoda pokušat će nas osvojiti već 17. studenog otkad će biti dostupna na Netflixu, a u Hrvatskoj službeni prijevod glasi Scott Pilgrim ide dalje.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala