Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Koliko Krysten Ritter može biti u jednoj seriji?
Krysten Ritter pridružuje se zavjeri kluba klonova u najavi "Orphan Black: Echoes"

Koliko Krysten Ritter može biti u jednoj seriji?

Pogodite što, #CloneClub? Zavjera o kloniranju Orphan Black nikad nije završila. AMC je predstavio prvi trailer za Orphan Black: Echoes, spinoff seriju u kojoj Krysten Ritter glumi neobičnu heroinu koja otkriva mračnu tajnu o svom pravom identitetu. Zvuči poznato?

Slično originalnoj seriji, spinoff prati skupinu žena dok jedna drugoj ulaze u živote kako bi polako razotkrile misterij svog identiteta. Ovaj put, znanstveno-fantastični triler od 10 epizoda smješten je u blisku budućnost.

Ritter, poznata po svom radu u Breaking Bad, Don't Trust the B---- in Apartment 23 i Marvelovoj seriji Jessica Jones, glumi Lucy, "ženu nezamislive priče o podrijetlu, koja pokušava pronaći svoje mjesto u svijetu".  U traileru se vidi kako se budi zbog pitanja znanstvenika, bez sjećanja svog identiteta i s bljeskovima krvave prošlosti.

"Što nije u redu sa mnom?" Lucy zahtijeva. "Zašto ne znam tko sam?"

Na temelju zadnjeg kadra  - i svega ostalog što znamo o ovom svijetu punom klonova - Lucy bi mogla biti samo početak Ritterine uloge u seriji. Postoji dobra šansa da će usput preuzeti još likova. Tijekom svog mandata u glavnoj ulozi u Orphan Black, Tatiana Maslany glumila je 17 različitih likova klonova u 50 epizoda serije od pet sezona. To joj je donijelo tri nominacije za glavnu glumicu na Emmyjima i jednu pobjedu.

U spinoffu također glumi Rya Kihlstedt kao žilava neuroznanstvenica koja traži napredak u svom istraživanju; Avan Jogia, kao Lucyn dečko; James Hiroyuki Liao kao Darros, moćni milijarder s problematičnom prošlošću; Reed Diamond kao Darrosov šef korporativne sigurnosti; Keeley Hawes kao osjetljiva znanstvenica; i Amanda Fix kao tinejdžerica koja pokušava pronaći sebe.

Anna Fishko kreatorica je, scenaristica, showrunnerica i izvršna producentica Orphan Black: Echoes, uz Johna Fawcetta, ko-kreatora originalne serije.

Orphan Black: Echoes debitirat će na AMC-u, AMC+ i BBC America 2024. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala