Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 6.10.
Nove epizode omiljenih serija te filmovi uglavnom starijeg datuma uz iznimku nove "Dine"

TV Preporuke dana – Petak 6.10.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 6. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Annika Bengtzon: Reporterka crne kronike, HTV 2 u 20:15 sati
Naizgled obična provala završava smrću cijele jedne švedske obitelji u odmaralištu na španjolskoj Costi del Sol: baka, muž, žena i dvoje djece stradali su od otrovnog plina.

Viši inspektor Banks, HTV 2 u 21:50 sati
Slučaj koji počne kao potraga za nestalom osobom uskoro se razvije u istragu otmice s otkupninom, ali kako počinitelji lukavo ostaju korak ispred policije, jasno je da su daleko od prosječnih kriminalaca.

Zaljev, HTV 2 u 23:25 sati
Djeca obitelji Metcalf tuguju zbog gubitka majke. Nadzorne snimke dovode do pomaka u slučaju, a zbog jednoga neočekivanog dolaska napetosti u žrtvinoj obitelji iznova rastu.

FILMOVI

Rocky, HTV 1 u 20:45 sati
Godine 1976. gledatelji su se gurali u kinodvorane kako bi navijali za tada nepoznatog Sylvestera Stallonea u ulozi koja mu je savršeno pristajala: Rockya Balboe, običnog malog čovjeka kojem se pružila nevjerojatna prilika za ljubav, samopoštovanje i krunu svjetskog boksačkog prvaka.

Ljeto kada je ubijao Sam, RTL u 22:30 sati
Godina je 1977., New Yorkom se širi strah od serijskog ubojice. Ubojica David Berkowitz prozvao je sam sebe Samov Sin, živi u neurednom stanu i na rubu je živčanog sloma zbog laveža susjedova psa. U međuvremenu, frizer Vinny i njegova žena Dionna odlaze u noćni klub gdje upoznaju Dionninu rođakinju Chiaru kojoj Vinny ponudi prijevoz kući dok Dionna ostaje u klubu.

Otmica Alice Creed, HTV 1 u 23:25 sati
Victor i Danny su se upoznali u zatvoru na odsluženju kazne i zaljubili. Na slobodi smišljaju plan kako najbrže doći do što više novaca: otet će Alice Creed, kćer bogatog poslovnog čovjeka. Naizgled su se pobrinuli za sve, ali nisu računali na otpor koji će ona pružati.

Dina, Nova TV u 23:30 sati
Priča prati Paula Atreidesa iz kuće Atreides, sjajnog i nadarenog mladića rođenog za velike stvari, koji mora otputovati na najopasniji planet u svemiru kako bi osigurao budućnost svoje obitelj i svog naroda. Nađe se usred sukoba oko ekskluzivne opskrbe najcjenjenijim resursom koji postoji, najvrjednijem elementu galaksije koji se nalazi samo na Arrakisu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala