Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stiže i četvrta sezona Only Murders in the Building
Steve Martin, Martin Short i Selena Gomez vratit će se s novom zagonetkom u još jednoj sezoni

Stiže i četvrta sezona "Only Murders in the Building"

Charlesa, Olivera i Mabel čeka novi slučaj jer je serija Only Murders in the Building upravo dobila zeleno svjetlo za još jednu sezonu. Tek što je prikazana finalna epizoda treće sezone je Hulu objavio kako će se Steve Martin, Martin Short i Selena Gomez vratiti s još jednom sezonom kako bi iz svoje stambene zgrade u New Yorku rješavali još jedno ubojstvo.

Kao i prethodnih sezona, finalna epizoda treće sezone već je postavila temelj za četvrtu s novim ubojstvom koje čeka naš glavni trojac. Treća se sezona bavila ubojstvo Bena Glenroyja (Paul Rudd), koje smo mogli vidjeti u finalu druge sezone.

Upozorenje: daljnji članak otkriva detalje o finalu treće sezone.

Finalna epizoda treće sezone otkrila nam je kako će Charles, Oliver i Mabel u novoj sezoni morati otkriti tko je ubio Sazz Pataki (Jane Lynch). Pataki je bila Charlesov dvojnik u njegovoj hit seriji Brazzos, bili su dugogodišnji prijatelji te mu je čak otela ženu. Sada Charles, uz pomoć Olivera i Mabel, mora otkriti tko je kriv za njezinu smrt.

Serija Only Murders in the Building oduševila je već s prvom sezonom u kojoj smo upoznali ostarjelog televizijskog glumca Charlesa Haden-Savagea (Martin), poluuspješnog brodvejskog producenta Olivera Putnama (Short) i nesređenu milenijalku Mabel Mora (Gomez), koji vole podkaste o istinitim zločinima, a povežu se kada se u njihovoj zgradi dogodi stvarno ubojstvo. Kada njihov susjed Tim Kono (Julian Chi) bude nađen mrtav u njihovoj zgradi glavni trojac odlučuje pokrenuti svoj podkast o tom zločinu te ga usput rješava. Druga sezona donijela je ubojstvo predstavnice stanara Bunny Fogler (Jayne Houdyshell), a u trećoj su rješavali zagonetnu smrt Bena Glenroyja (Rudd).

Treća sezona donijela nam je i gostujuće glumce Meryl Streep i Matthewa Brodericka, a tko nas čeka u novoj sezoni još nije otkriveno. Detalji o produkciji za sada nisu objavljeni.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala