Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jodie Foster u lovu na ubojicu u novoj najavi Pravog detektiva
Antologijska serija u novoj sezoni nosi naziv "True Detective: Night Country", vraća se u siječnju

Jodie Foster u lovu na ubojicu u novoj najavi "Pravog detektiva"

Omiljena antologijska serija Pravi detektiv vraća se s još jednim poglavljem pod nazivom Night Country. Nova priča prikazuje Jodie Foster i Kali Reis kao vodeće detektivke koje rješavaju misterij ubojstva na Aljasci.

HBO je otkrio datum izlaska za uzbudljivu seriju zajedno s prvim trailerom koji otkriva misterij koji je pred nama i ljude koji ga rješavaju. Trailer prikazuje detektivke Liz Danvers (Foster) i Evangeline Navarro (Reis) kako istražuju slučaj pet tijela pronađenih smrznutih u ledu. Čini se kako njih dvije nisu baš na istoj valnoj dužini i da su već imale problema jedna s drugom. Trailer nam također daje uvid u njihove osobne živote i unutarnje svjetove dok se njih dvije suočavaju sa surovom realnošću života uzrokovanom ubojstvima, misterijom i prevladavajućim kriminalom u njihovom gradu.

Night Country se čini kao još jedan uzbudljiv dodatak antologijskom serijalu u kojem se vodeći par suočava sa svojim trenutnim okolnostima i jedno s drugim. Misterij se produbljuje dok vidimo kako u gradu izbijaju pobune i službenici su pod dodatnim pritiskom da riješe slučaj.

Serija prikazuje vrijeme dugih zimskih noći u Ennisu na Aljasci, gdje osam ljudi koji upravljaju arktičkom istraživačkom stanicom Tsalal netragom nestaju. Ubrzo su pronađeni zajedno smrznuti u ledu. Kako bi riješile ovaj misterij, detektivke Liz Danvers i Evangeline Navarro ne samo da će morati pronaći sile koje su počinile gnjusni zločin, već i suočiti se s tamom koju nose u sebi, te "kopati po ukletim istinama koje leže zakopane ispod vječnog leda".

Issa López je showrunnerica, scenaristica i režiserka svih epizoda. U glumačkoj su ekipi također Finn Bennett, Fiona Shaw, Christopher Eccleston, Isabella Star LaBlanc i John Hawkes.

Serija True Detective: Night Country na HBO stiže 14. siječnja 2024. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala