Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Psići u ophodnji vratit će se i treći put na veliki ekran!
"Psići u ophodnji: Moćni film" ovih dana ima svjetsku premijeru, a Paramount je već odlučio da novi nastavak stiže 2026.

Psići u ophodnji vratit će se i treći put na veliki ekran!

Foto: YouTube

Psići u ophodnji i treći puta planiraju osvojiti kina diljem svijeta!

Netom prije svjetske premijere drugog kino filma, Psići u ophodnji: Moćni film, Spin Master Entertainment, Nickelodeon Movies i Paramount Pictures objavili su odluku da kreću raditi i treći kino film u franšizi koji je planiran za 2026. godinu! Redatelj prvog i drugog filma Cal Brunker režirat će i treći, a Paramount će opet biti zadužen za distribuciju.

Prije točno deset godina psići su započeli svoj život u televizijskoj seriji Psići u ophodnji iliti Paw Patrol u originalu koja prati tehnološki nadarenog i pametnog klinca i njegovu junačku grupu psića. Prvi kino film jednostavnog naziva Psići u ophodnji: Film prije dvije godine postigao je ogroman uspjeh sa 40 milijuna dolara u Sjevernoj Americi te još 104 milijuna u ostatku svijetla – što je odlično s obzirom na to da je istovremeno stigao na streaming Paramount+ te da se u kinima našao još u vrijeme pandemije.

U drugom kino filmu Psići u ophodnji: Moćni film omiljena ekipa naći će se u najnapetijoj avanturi dosad kad čarobni meteor padne na Adventure City i psićima podari supermoći zbog čega oni postaju Moćni psići. Naravno, zlikovci nikad ne spavaju, a najopasniji je opet bivši gradonačelnik Humdinger koji pobjegne iz zatvora i udruži se s opakom znanstvenicom kako bi se domogli supermoći – pod svaku cijenu. Glasove su u originalu posudili Taraji P. Henson, Kristen Bell, Christian Convery, Brice Gonzalez, Mckenna Grace i Lil Rel Howery.

„Psići u ophodnji ostaju klasa za sebe kao voljeni i prepoznatljivi temelj za djecu i obitelji posvuda. Uz naše partnere u Spin Masteru jako smo uzbuđeni što ćemo nastaviti donositi avanture omiljenih psića na veliki ekran na radost svih obožavatelja diljem svijeta“, rekla je predsjednica Paramount Animationa i Nickelodeon Animationa Ramsey Naito.

Psići u ophodnji: Moćni film prikazuje se i u hrvatskim kinima u sinkroniziranoj verziji u kojoj su glasove posudili Vesna Ravenšćak Lozić, Kristina Habuš, Iva Mihalić, Ana Stunić, Gregor Klarić, Kristina Krepela, Tana Mažuranić, Lana Blaće i Jadranka Krištof.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala