Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 23.9.
U udarnom terminu kreće glazbeni show koji traži novu hrvatsku glazbenu zvijezdu, a od filmova uglavnom su oni starijeg datuma

TV Preporuke dana – Subota 23.9.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 23. rujna.

SERIJE / EMISIJE

Superstar, RTL u 20:15 sati
Što to čini osobu superstarom? Severina, Tonči Huljić, Filip Miletić i Nika Turković slažu se u jednom - to je karizma, energija, talent i istinska predanost. Na audicijama žiri će kandidatima otkriti vide li baš u njima novog hrvatskog superstara.

FILMOVI

Sedam duša, Doma TV u 19:55 sati
Will Smith glumi Bena Thomasa, bivšeg inženjera kojeg izjeda mračna tajna iz njegove prošlosti. On kreće na nevjerojatno putovanje u potrazi za iskupljenjem, zauvijek mijenjajući živote sedmero potpunih stranaca.

Ludi provod u Rimu, HTV 1 u 20:15 sati
Kristen Bell i Josh Duhamel zvijezde su ove romantične komedije o simpatičnoj djevojci koja upada u niz urnebesnih situacija nakon što ukrade novčić iz fontane ljubavi.

Toma, Nova TV u 21:10 sati
Film je jedan impresionistički portret Tome Zdravkovića koji prikazuje same njegove početke, baš kao i vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirirale prilikom skladanja nekih od najvećih hitova, baš kao i odnos sa velikim brojem prijatelja koje je imao u umjetničkom miljeu tadašnje Jugoslavije.

Odbjegla nevjesta, Doma TV u 22 sata
Maggie je žena koja je pred oltarom ostavila toliko zaručnika da su je prozvali Odbjeglom Nevjestom. Njujorški reporter dobio je zadatak da o njoj napiše članak. Pronađe je u malome gradu u Marylandu gdje se sprema za novo vjenčanje. No, što više vremena provodi s upornim reporterom, Maggie se sve češće pita želi li se doista udati za svoga zaručnika.

Američka pita 2, RTL u 22:20 sati
Nakon što je uz brojne peripetije na kraju srednje škole ipak doživio svoje prvo seksualno iskustvo, Jim Levenstein upravo se sprema za drugo. U njegovu studentsku sobu u kojoj vodi ljubav s novom djevojkom, upadnu njegov otac i majka te je Jim, po tko zna koji put, ponovno javno osramoćen.

Šah-mat, HTV 1 u 22:20 sati
Nakon što 19-godišnji JR završi u zatvoru brzo ga očara karizmatični kriminalac Brendan Lynch koji za mladog buntovnika ima velike planove. No, prvo trebaju pobjeći iz zatvora.

Top Gun, Nova TV u 23:55 sati
Top Gun Tonyja Scotta ponio je titulu najuspješnijeg filma 1986. te stoji kao jedan od istaknutijih predstavnika žanra. Film je baziran na edukaciji pilota prema programu kalifornijske akademije Miramar iz San Diega gdje je snimljena većina scena.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala